banner333

banner309

Zinnur Büyükgöz Gümüşhanelilerle Buluştu

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi Taşlıca ve Çevre Köyleri Derneği'ni ziyaret etti.

Gündem 13.02.2024, 19:00
Zinnur Büyükgöz Gümüşhanelilerle Buluştu
banner400

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi Taşlıca ve Çevre Köyleri Derneği'ni ziyaret etti. Gümüşhanelilerle bir araya gelen Büyükgöz, Gebze'ye kazandırılan projeler ve hizmetlerin yanı sıra yeni dönemde hayata geçirilecek projelere ilişkin bilgi verdi.

Gümüşhane'nin her zaman kalbinde ayrı bir yere sahip olduğunu belirten Büyükgöz, "Gümüşhaneli hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Gebze'de yaptığımız çalışmaları sizlerle paylaşmak ve yeni dönemde Gebze için planladığımız projeleri sizlere anlatmak için buradayım" dedi.

5 yıllık belediye başkanlığı döneminde Gebze'yi her alanda daha ileriye taşımak için büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade eden Büyükgöz, "Belediyecilik anlayışımızın omurgasını oluşturan gönül belediyeciliğinin en önemli sac ayağı şeffaflık ve siz değerli kardeşlerimizle kurduğumuz gönül birliği. Biz başından beri her adımımızda istişareye ayrı bir kıymet ve önem verdik. 'İstişarede her zaman bereket vardır' diyerek, attığımız her adımda her hizmette sizlerin görüşlerini ve taleplerini önemsedik. Yeni dönemde de inanıyorum ki Gebzeli hemşerilerimizin sandıkta göstereceği teveccüh ve destekle sağlam işlere ve hizmetlere imzamızı atmaya sürdüreceğiz inşallah. Gebze'mizi Türkiye Yüzyılına hazırlayacak yepyeni projelere hep birlikte imza atacağız inşallah. Misafirperverliğinizden ötürü sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Gümüşhanelilerden Destek İstedi

Büyükgöz, Gebze'yi Türkiye Yüzyılına hazırlamak için Gümüşhaneli hemşehrilerinden destek istedi. Büyükgöz, "Yeni dönemde Gebze'yi daha da güzelleştirmek ve kalkındırmak için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Gebze'yi hep birlikte Türkiye Yüzyılına hazırlayacak yepyeni projelere imza atacağız. 31 Martta sandığa giderek oyunuzu Cumhur İttifakı'na ve bana vermenizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 13 Mayıs 2024
İmsak 03:17
Güneş 05:00
Öğle 12:23
İkindi 16:17
Akşam 19:36
Yatsı 21:13