banner333

banner309

Yetimler Vakfı, Gümüşhane'de Gazze için yardım standı kurdu

Son günlerde işgalci çetenin Filistin’e yönelik yaptığı saldırılardan dolayı, Yetimler Vakfı Gümüşhane’de Filistinli Müslümanlara destek amaçlı ya...

Güncel 22.10.2023, 23:10
Yetimler Vakfı, Gümüşhane'de Gazze için yardım standı kurdu
banner400

Son günlerde işgalci çetenin Filistin’e yönelik yaptığı saldırılardan dolayı, Yetimler Vakfı Gümüşhane’de Filistinli Müslümanlara destek amaçlı yardım standı kurdu.

Yetimler Vakfı'nın Gümüşhane’de kurduğu Gazze’ye Acil Yardım Standına hem büyükler hem de küçük çocuklar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Yardım standına gelen çocuklardan kimisi sattığı tatlıların parasını, kimisi cebindeki harçlığı, kimisi de kumbarasında biriktirdiği paralarını bağışladı.

"Filistin’de Müslüman kardeşlerimiz saldırı altındayken biz yerimizde oturamazdık"

Kurdukları yardım standı hakkında açıklama yapan Yetimler Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Ömer Arslan: "Filistin’de Müslüman kardeşlerimiz saldırı altındayken biz yerimizde oturamazdık. Şu an Filistin’de işgalci çete, kadın erkek, genç yaşlı, büyük küçük demeden sivilleri hedef alıyor. Biz de Yetimler Vakfı olarak Gümüşhane’mizde ‘Gazze’ye Acil Yardım Standı’ kurduk." diye belirtti.

"Kurduğumuz standı en çok ziyaret edip yardım eden minik yürekler oldu"

Yardım standını ziyaret eden miniklerin takdir ve teşekkürü hak ettiklerini söyleyen Arslan, "Kurduğumuz standı ziyaret eden bütün Gümüşhaneli Müslümanlara çok teşekkür ediyoruz. Ama en büyük teşekkürü ve takdiri Gümüşhaneli çocuklarımız hak ediyor. Kurduğumuz standı en çok ziyaret edip yardım eden minik yürekler oldu. Kimisi sattığı tatlıların parasını getirip bağışladı, kimisi cebindeki harçlığı bağışladı, kimisi de kumbarasında biriktirdiği paralarını bağışladılar." dedi.

"Bu nesil bize umut veriyor

" Özellikle çocukların Gazze’deki çocukların halini görüp yardım etmesi hakkında konuşan Arslan. "Çocuklarımızda Filistin’e, Kudüs’e karşı oluşan hassasiyeti görmek bizi çok sevindirdi. Geleceğe dair umutlarımız arttı. Allah’ın izniyle biz, neslimizi Kudüs ekseninde yetiştirirsek, Kudüs’ün özgür olacağı günler pek yakın olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52