banner333

banner309

Uzun Kollu Elbise

Elbiseler her ortam ve her mevsimde giyilir. Elbiselerin tarzına göre çanta, ayakkabı gibi aksesuarlarla kıyafeti tamamlamak sade bir görünümde olsa hoşluk katacaktır.

Güncel 24.01.2021, 07:33
Uzun Kollu Elbise
banner400

Elbiseler her ortam ve her mevsimde giyilir. Elbiselerin tarzına göre çanta, ayakkabı gibi aksesuarlarla kıyafeti tamamlamak sade bir görünümde olsa hoşluk katacaktır. Sade, orijinal tasarımlarla hazırlanan modeller, her beden ve zevke hitap eden elbise modelleri gardıroplarda yerini almaktadır. Uzun kollu elbise asimetrik desenli, düz renk ya da iki renkle bir arada tasarlanan modellerden oluşur. Model çeşitleri isteğe göre çeşitli tarzlarda tasarlanmaktadır. Yalın bir giyimden hoşlanıyorsak daha gösterişsiz, havalı bir giyim tarzımız var ise daha gösterişli elbiseler tercih edilir. Elbiselerde yırtmaç, omuz detayları da güzel bir görünüm katmaktadır.

Uzun Kollu Elbise Modelleri

Uzun kollu elbiseler spor, klasik tasarımlarla üretilir. Örgü ayrıntılı, 3 farklı rengi bir arada barındıran elbise çeşitleri vardır. Uzun kollu elbise gün içerisinde, çalışma hayatı içerisinde ya da özel gün ve geceler için farklı modellerdedir.  Çeşitli renkler ve kumaşlarda tasarlanan elbiseler her zevk için uygun olacak seçenekler sunar. Uzun kollu elbiseleri her ortamda rahatlıkla kullanabilecek ve iddialı bir tarz yaratabileceksiniz. https://shop.missdalida.com//elbise-modelleri sayfasını ziyaret ederek değişik seçenekleri görebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09