banner333

banner309

Kondosan Külkedisi Masalı

Güncel 03.04.2021, 13:29
Kondosan Külkedisi Masalı
banner400

Kondosan Youtube platformu üzerinden birçok dilde dublajlı olarak çocuklara eşsiz masal keyfi yaşatıyor. Çocukların iyi vakit geçirmeleri için birbirinden güzel masal içerikleri ile hizmet veriyor. Tüm dünya çocuklarının anlayabileceği seviyede profesyonel ekibiyle birlikte çocuklara birbirinden güzel masal keyfini getiriyor. Yüksek kalitede videolar ve birbirinden renk içerikler ile Kondosan masalın en tatlı halini çocuklara sunmaktadır.

Özellikle çocukların heyecanla dinlediği Külkedisi masalı her çocuğun vazgeçilmezidir ve dinlemeye de oldukça bayılırlar. Bir baba ve güzeller güzeli bir kız birlikte baş başa yaşıyorlar. Ancak zamanla bu durum değişiyor ve o da ne Sindirella için bir üvey anne ve iki adet üvey kardeş geliyor. Fakat sonraki süreç Sindirella için hiç kolay olmayacak. Bu gibi birinden güzel masalları dinlemek için her cumartesi saat 10’da Youtube kanalı üzerinden takip edebilirsiniz.

Masal Çeşitleri

Kondosan Youtube kanalı üzerinden Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Kırmızı Başlıklı Kız ve Sindirella Masalı gibi birçok masalı çocuklara anlatmaya devam ediyor. Her cumartesi günü saat 10’da yeni bir masalla çocuklarınıza gece uyumadan önce açarak onlara rahat bir şekilde uyuma imkanı sağlayabilirsiniz. Birbirinden renkli masallar ile ve farklı dil seçenekleri sayesinde tüm dünya çocuklarına armağan eden Kondosan ekibi kaliteli içerikler ve profesyonel çalışma arkadaşları ile en güzel masal dinletilerini sizlere sunmaya devam ediyor. Youtube kanalı üzerinden her hafta yeni bir bölümle takip edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34