banner333

banner309

Karavan Kiralama Hakkında Bilgiler

Tatil sezonu geldiğinde herkes ufak ta olsa bir kaçamak yapmak biraz rahatlamak huzur bulmak ister.

Güncel 01.04.2021, 13:05
Karavan Kiralama Hakkında Bilgiler
banner400

Tatil sezonu geldiğinde herkes ufak ta olsa bir kaçamak yapmak biraz rahatlamak huzur bulmak ister. Her zaman çok konforlu ve maliyetli bir tatil yapmak zorunda değilsiniz. Bazen doğa ile iç içe, fazlasıyla özgür bir tatil otel konforundan daha verimli geçebilir. Böyle bir tatil için çadır kampı yada bir karavan kampı tercih edebilirsiniz. Karavan kampı çadır kampına göre bir tık daha konforludur çünkü kapalı bir alanda ihtiyacınıza göre bir çok alan vardır.

Karavan kampı deneyimi yapmak istiyorsanız fakat bir karavanımız yok diyorsanız Karavan kiralama yöntemi ile bir kamp tatili deneyimleyebilirsiniz. Doğa içerisinde bir kaç gün geçirmek istiyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken bazı hususlar vardır, örneğin: ortak tuvalet kullanımı, başkalarının alanlarına saygı ve programınızı değiştirebilecek olan hava koşulları. Karavanın olumlu ve olumsuz yönlerinin ne olduğunu hemen anlamak önemlidir, bu yönlerin bir listesi yoktur ve bu olumlu olumsuz yönler tamamen sizinle ilgilidir.

Bir karavan kiralarken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bir karavan kiralarken öncelikle karavan kiralama sözleşmesi imzalamalısınız. Ve bu sözleşmede ki maddeleri dikkatli okumalısınız. Sözleşmede ki “ek temizlik maliyetleri” veya “onarımlar” gibi noktalara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, karavanı iade ederken beklenmeyen maliyetler olabilir. Karavan kiralamadan önce sigorta poliçesi olup olmamasına dikkat edilmelidir. Karavanlar genellikle 2, 4 ve 6 kişiliktir. İçlerinde çoğunlukla, mini buzdolabı, yatak, ocak, duş, tuvalet, küçük saklama alanları, masa gibi sabit demirbaşlar bulunur. Karavan şirketlerine göre içlerinde ki eşyalar değişiklik gösterebilir.

Karavan kiralama yaparken ücret günlük olarak ödenir. Karavan kiralama bedeline genellikle üçüncü şahıs mali mesuliyet sigortası, hırsızlık ve yangın sigortası ve kasko dahildir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45