banner333

banner309

Kalp Emojileri ve Anlamları

Emojiler hayatımıza girdiği an itibariyle her geçen gün daha da değer kazandılar. Kimileri ile üzüntülerimizi kimileri ile de en keyifli anlarımızı anlatabiliyoruz.

Güncel 16.03.2021, 14:52
Kalp Emojileri ve Anlamları
banner400

Emojiler hayatımıza girdiği an itibariyle her geçen gün daha da değer kazandılar. Kimileri ile üzüntülerimizi kimileri ile de en keyifli anlarımızı anlatabiliyoruz. Bu emojilerden biri de kalp emojisi oluyor. Kalbin insan sağlığı ve psikolojik olarak değerinin yüksek olması nedeniyle çok fazla kullanabiliyoruz. İnsan ilişkilerinde jest ve mimiklerin değeri kadar sanal ilişkilerde de emojilerin bir o kadar değerleri var. Bu nedenle hangi renk ve şekilde gönderdiğimize dikkat ederek yazılar yazıyor ve sanal ortamda da var olan kimliğimizi kolaylıkla yansıtabiliyoruz. Havalı ve iddialı bir sanal kişilik için emoji anlamlarını bilmek de şart. Bu nedenle sizlere kalp emojilerinin renklerini ve anlamlarını açıklamak istiyoruz.

Mavi kalp anlamı ; birçok anlama sahiptir mavi kalp emojisi bunlardan ilki de “sana sonsuz güveniyorum” demektir. Özellikle partnerler arasında kullanıldığında bu anlama gelir. Bir diğer anlamı ise platonik aşktır ve bu emoji ile birlikten yazılmış yazı varsa ona dikkat ederek harekete geçilmelidir mavi kalp anlamı birden fazla olduğu için platonik aşk sanıp rezil olmamak için öncelikle emin olmalısınız. Üçüncü mavi kalp anlamı ise otizmin farkındalığını yansıtmak ve desteklemektir. Bu nedenle otizm farkındalık günlerinde mavi kalp emojisini her yerde görebilirsiniz. Son anlamları ise su sporlarının sevgisi, yakın ilişkilerdeki sevgi ve sadakattir.

Siyah kalp anlamı ,siyah her zaman yas ve acıyı ifade ettiği için siyah kalp anlamı da aynı şekilde ayrılık, dert, keder, depresyon ve daha birçok kötü duygu ve düşünceyi anlatabilir. Bir kişiye olan kötü duygularınızı ifade ederken sonuna siyah kalp ekleyebilirsiniz. Eğer size sevdiğiniz bir kişi tarafından siyah kalp atıldıysa depresyonda olduğunu da belirtmek isteyebilir.

Mor kalp anlamı ; sevgi, şefkat ve asillik ifade etmek istediğinizde bir mor kalp göndermeniz yeterli olacaktır. Mor renk ayrıca kraliyet anlamını da ifade eder. Annenize kalbinizdeki kraliyetin sahibini olduğunu belirtmek için mor kalp gönderebilirsiniz. Anlamını merak edip sorduğunda onu mutlu etmek için gerekli açıklamayı yapmayı sakın unutmayın! Her kalp emoji rengi farklı bir anlam içerir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44