banner333

banner309

Hasar Yönetimi Nedir?

Sigortacılık hasar yönetimi bu sektörün en önemli alanlarından birisidir. SFS tarafından sektörün lider sigorta şirketleri için özel olarak hazırlanan hasar yönetim sistemleri sayesinde kusursuz bir etkileşim ve iş birliği oluşturmaktadır.

Güncel 02.09.2022, 20:07
Hasar Yönetimi Nedir?
banner400

Sigortacılık hasar yönetimi bu sektörün en önemli alanlarından birisidir. SFS tarafından sektörün lider sigorta şirketleri için özel olarak hazırlanan hasar yönetim sistemleri sayesinde kusursuz bir etkileşim ve iş birliği oluşturmaktadır. Bir sigorta şirketi ile bu şirketin müşterileri, servisler, eksperler, servis sağlayıcıları, diğer sigorta şirketleri ve Sigorta Bilgi Merkezi arasında kurulan etkileşim beraberinde verimli bir çalışma alanı yaratmaktadır.

SFS hasar yönetimi sistemi müşteri ve servis odaklı bir yapıya sahiptir. Tarayıcılarla kullanılabildiği gibi aynı zamanda mobil teknolojiler ile de kullanım imkanı sunulmaktadır. Her bir firma için hazırlanan hasar yönetim şirketi bu firmaların hem çalışma prensiplerine ve kendi ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanmaktadır. Ve kasko, konut, sağlık ve kredi sigortaları gibi tüm sigorta branşlarına entegre edilebilmektedir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48