banner333

banner309

Giyim Sektöründeki Firmalara Bayilik Fırsatı!

Giyim sektöründe yeni atılımlar peşinde koşan firmalar bekledikleri haberi nihayet aldı.

Güncel 09.03.2016, 09:20 18.04.2016, 15:11
Giyim Sektöründeki Firmalara Bayilik Fırsatı!
banner400

 Giyim sektöründe yeni atılımlar peşinde koşan firmalar bekledikleri haberi nihayet aldı. Özellikle erkek giyim sektörüne ilgi duyan firmalar popüler bir firmanın bayiliğini alacak. Bu sayede  alanında da yeni bir dönem başlamış olacak. Türkiye’ye bayilik verme kararı alan bu firma WSS Wessi… 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren marka ürün çeşitliliği ile biliniyor.

WSS Wessi Türkiye’ye Bayilik Verecek!

Hatta bir erkeğin giyim alanında ihtiyaç duyabileceği her türlü ürünü üreterek, tüm gereksinimlerin tek bir adresten karşılanabilmesine olanak tanıyor. Alışveriş için mağaza gezmekten hoşlanmayan beylerin favorisi olan marka Türkiye’de de mağazacılık hizmetlerini arttırmayı hedefliyor. Peki, erkek giyim bayilik alanında markanın bayiliğini kimler alabilir? Elbette bazı koşullar var.

Markanın bayiliğini alabilmenin ön koşulu mağaza lokasyonunun işlek bir cadde üzerinde olması… Aynı zamanda AVM içerisinde olması da kabul ediliyor. Mağazanın en az 60 metrekare olması da bayilik için öne sürülen koşullar arasında yer alıyor. Bayilik almak isteyenlerin mağaza dekorasyonu konusunda endişe duymasına gerek yok. Çünkü dekorasyon masrafları WWS Wessi tarafından karşılanacak.

Dekorasyon maliyeti içerisinde mağaza konsepti, vitrin malzemeleri, bayi tabelası, görsel düzen ve satış eğitimi dahil edildi. Ancak belirli bir bütçe aralığında kalınması da isteniyor. Eğer mağaza bayiliğini almak isterseniz hem iletişim kurmak için hem de daha fazla bilgi edinmek için adresine tıklayabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49