banner333

banner309

Baskı Beton Hakkında Bilgi

İstanbul Baskı Beton firması betonarme ve zemin döşeme alanında uzman bir ekibe sahiptir. İstanbul da baskı beton alanında uzun yıllardır hizmet veren firma ilk tercihlerin arasında.

Güncel 06.04.2021, 18:19
Baskı Beton Hakkında Bilgi
banner400

İstanbul Baskı Beton firması betonarme ve zemin döşeme alanında uzman bir ekibe sahiptir. İstanbul da baskı beton alanında uzun yıllardır hizmet veren firma ilk tercihlerin arasında. Endüstri yapılarında, katlı otoparklar, spor salonları, kaldırımlar gibi birçok alanda faaliyet ağı vardır. Birbirinden farklı seçeneği bünyesinde bulunduran firma sizlere farklı seçenekler sunabilir.

İstanbul baskı beton firması doğru baskı kalıpları kullanarak size titiz bir iş çıkartır. Doğru baskı oldukça önem taşır bu sayede göze hoş gelen estetik duruşuyla uzun yıllar kullanım sağlarsınız. Yüksek kalitede olan içeriği ve hemen her tür renk skalasına sahip bir katalog sunulmaktadır. Ayrıca yapılan işlerin hangi alanda olursa olsun temizliği kolayca gerçekleşir.

Model Kataloğu

Baskı beton modelleri şantiyede kalıpların içerisinde hazırlanır. Özellikle desenliler çok tercih edilerek baskı beton kalıpları iç ve dış mekanlar için tasarlanmış olan bir malzemedir. En önemli özelliği tek tek döşenmiş gibi görünen baskı teknoloji özelliğine sahip olmasıdır. Desenli baskı modelleri birçok renk için uygulanabilir ve kullanılabilir. Size kayma yapmaz, çökmez, leke tutmaz ve en önemlisi güneş ışığına karşı renk atmaz.

Desenli baskı betonlar geleneksel detaylar ile size birbirinden farklı çeşit ile sunulur. Ayrıca ürünler %90 doğal yapı malzemesi kullanılarak üretim faaliyetine geçer. Ayrıca bir diğer avantajı da tek tek döşeme olmadığı için zamanla aralarında ot çıkmaz ve size zorluk çıkarmaz. Uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37