banner333

banner309

Polis Günü Mesajları

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168.yıldönümü nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

Güncel 10.04.2013, 09:38
Polis Günü Mesajları
banner400
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı  Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 168.yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Gümüşhane'de görev yapan tüm polis memurlarına da birer kutlama mesajı gönderen Aydın, şunları söyledi:

“Polis teşkilatı kanunlarının, Türk polisine verdiği vazifeleri sadakatle ifa eden, vatandaşlarına devamlı yardımcı olan Emniyet teşkilatımızın değerli mensupları aynı zamanda müşfik olan vazife uğruna canını feda etmekten çekinmeden, cennet vatanımızda asayişi sağlamak için gece gündüz, yaz kış demeden vazife aşkı ile sorumluluğunu omzunda taşımaktadırlar;  Bizlerde polislerimizi her daim saygı, sevgi ve hürmet ile anmaktayız.

Tam demokrasinin yaşanması ve gerçek anlamda vücut bulması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olmaktadır. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da her geçen gün daha güçlü olmaktadır. Bizlerde şerefli bu mesleğin çalışma koşullarının, ekonomik düzeylerinin, huzurlarının ve refahlarının artması için hükümetimizin yoğun çabaları ile birbirinden anlamlı kanuni düzenlemeleri hayata geçirmekteyiz.

Güvenliğimizin teminatı, kahraman Türk Polis Teşkilatının; cennet vatanımızda asayişi sağlamak için 1845 den beri omzunda vazifesini şeref olarak taşıyan; En üst rütbesinden en alt rütbesine kadar tüm Emniyet mensupları, gerek yurt içinde gerekse yurtdışındaki adalet elçilerimizdir.

Bu vesile ile ömürlerini ömrümüze vakfetmiş ve bu büyük mücadelede şehitlik mertebesi ile taçlandırılmış tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran ile anıyor, gazi ve emekli polislerimize huzurlu bir ömür diliyor, görevini sürdürmekte olan polislerimize, sağlık,  başarı ve mutluluk dilerim.”

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168.yıl dönümünü kutladı.

Milletvekili Üstün, Polis teşkilatının kurulduğu tarihten bugüne kadar, hukuk devleti anlayışıyla milletimin huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz demeden çalıştığını belirtti.

Üstün, “Toplumunun huzur ve güvenini sağlayan, devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı eylem ve faaliyete karşı koyan, halkımızın can ve mal güvenliğini, huzur ve asayişi temin eden,  Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü uğurunda gerektiğinde canını seve seve feda eden teşkilatımız, şerefli geçmişiyle milletinin övünç kaynağı olmuştur

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

AK Parti Hükümetlerimiz dönemlerinde polis teşkilatımızın bu kutsal görevinin farkındalığı ile değerlendirmelerimizi yaptık ve şuan Maliye bakanlığımızın ve içişleri bakanlığımızın polislerimizin emeklilik tazminatları ve ücretlerinin iyileştirilmesi hususunda ki çalışmaları devam etmektedir. İnşallah çalışmalar tamamlandığında beklentiler karşılanmış olacaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz “Polis Haftası'nı” kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize başarılı çalışmalarının devamını diliyor, tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.


Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Canlı mesajında, Türk Polis Teşkilatının özverili çalışmalarla toplumsal huzurumuzun güvencesi olduğunu belirterek, Türk polisinin her zaman milletimizin menfaatleri doğrultusunda görevlerini layıkıyla yerine getirdiğini ifade etti.

Türk Polisinin her yerde ve her şartta fedakarca çalıştığını, üstlendiği kutsal görevi büyük bir hizmet aşkıyla ifa ettiğini dile getiren Başkan Canlı, “Bugün 168 yaşında olan polis teşkilatının, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da görevlerini büyük bir hizmet aşkıyla yerine getireceğine inancımız tamdır. Türk Polis Teşkilatı, görevini her zaman fedakarca yaparak toplumumuzun takdirini kazanmıştır. Türk Milleti de polisimizin yanında olarak her zaman destekçisi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” diye konuştu.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27