banner333

banner309

Yeni Hoca Kim Olacak ?

Sinan Bayraktar'ın istifası ile boşalan Gümüşhanespor Teknik Direktörlüğüne kimin geçeceği merak ediliyor.

Gümüşhanespor 30.09.2011, 12:32
Yeni Hoca Kim Olacak ?
banner400

Sinan Bayraktar'ın istifasıyla boşalan Gümüşhanespor'da Teknik Direktör arayışları devam ediyor. Yeni hocanın kim olacağı merak konusu.

Yeni hocanın kim olacağı merak edilirken Ahmet Özen, Cevdet Uzunköprü, Şenay Yılmaz, Haluk Seçkin, Bülent Demirkanlı ve Sezgin Köprülü'nün adı geçiyor.

Ahmet Özen Trabzonlu Trabzonspor'un başında 5 maça çıktı, başarılı bir grafik çizdi. Aynı başarıyı 1461 Trabzon'da yakalayamadı.

Cevdet Uzunköprü'nün kariyerinde en göze batan başarı Çorumspor şampiyonluğu bulunuyor. Bülent Demirkanlı Trabzonlu geçen sezon Ünyespor'u şampiyon yaptı.

Şenay Yılmaz Gümüşhane Şiranlı en son Kırşehrspor'da görev aldı. Şu an Ankara TFF' de görev yapıyor.
Haluk Seçkin takımı tanıyan isim bugün adı Bank Asya olan 2.Lig Akategorisinde Gümüşhane'yi çalıştırdı.

Sezgin Köprülü alt yapıda uzun süre görev yaptı. Takımı ve şehri çok iyi tanıyan Köprülü Gümüşhanespor A takım başında 9 maça çıktı. 6 Galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Gümüşhanespor bakalım bu isimlerden kiminle anlaşacak.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (30)
Necati 13 yıl önce
Gaziantep Abdullah Ercan gibi genç adamı getirip risk alabiliyorsa Gümüşhanesporda kendi değeri Sezgin Köprülü ye şans ve destek vermelidir. İstatistiğide fena değil iş yapar bence. bir hocada Gümüşhane den çıksın. diyelim bu topraklardanda değer çıkıyormuş
Mehmet Yunusoğlu 13 yıl önce
kendi öz değerimiz sezgin köprülüye kesinlikle şans verilmeli, gelen hocaları da gördük. sezgin hocanın onlardan kesinlikle eksiği yok hatta fazlası var,sezgin hoca gelirse taraftar da takımı sahiplenecektir.
erdoğan kalaycı 13 yıl önce
Sezgin Hocaya şans verilmeli.Takımı başarıya taşıyacaktır..
yunus emre zengin 13 yıl önce
artık sezgin köprülüyede şans verılmeli bir cok hoca geldı gectı hala aynı yerımızdeyız bu seferde ıcımızden bır ınsan bu gorevı almalı kendı degerlerımızı kaybedıp duruyoruz taraftar olarak sezgın hocayı ıstıyorz
mehmet araz 13 yıl önce
taraftar olarak sezgin hocayı ıstıyoruz bu takımı ayağa kaldıracagına emınız bızce daha once takımın basına gelerek kendını ıspatlamıs bı antrenor ona şans verılmelı
mutlu kaan ulutaş 13 yıl önce
Sezgin köprülüyü istiyoruz bende gumushanesporda oynuyorum altyapıya gelen yabancı hiç bir hoca destek vermiyor Sezgin hocanın hem takımın başarısında hemde altyapıdan futbolcu yetişmesinde büyük rol oynayacağını düşünüyorum kendisiyle daha önceden de çalıştım gerçekten futbolu çok iyi biliyor ve altyapıdan da daha önce büyük takımlara futbolcu gönderdi bu yüzden Sezgin hocanın gelmesi çok iyi olur ..
sefa yiğit 13 yıl önce
kendı degerımız sezgın kopruluyu gormek ıstıyoruz taraftar olarak onun arkadasındayız
isa Tunç 13 yıl önce
gümüşhanenin milli takımı olan gümüşhane spor takımımızın başında hoca olarak sezgin hoca olmasını istiyoruz çünkü bu takımı en iyi sezgin hoca yönetir
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45