banner333

banner309

Yakut: Kulübümüzün Her Zamankinden Daha Çok Desteğe İhtiyacı Var

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden ve transfer yasağını ligin başlamasına sayılı günler kala bugün kaldıran Gümüşhanespor’un kulüp başkanı Ertürk Yakut, destek çağrısında bulundu.

Gümüşhanespor 25.08.2021, 23:27
Yakut: Kulübümüzün Her Zamankinden Daha Çok Desteğe İhtiyacı Var
banner400

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından da “Büyük Gümüşhanespor sevdalılarına” başlığıyla yayımlanan mesajında Yakut, yeni sezona, yeni heyecanlara ve tekrardan eşsiz bir maceraya büyük özveriyle hazırlanan kulübün her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

1995 tarihinde kurulan Gümüşhanespor’un geçmişten günümüze birçok kulüp başkanı, yönetici, teknik direktör, futbolcu ve personel bulundururken hem hüzün hem sevinci gerek şehir, gerek taraftarlar olarak yoğun duygularla ilk günden bugüne kadar hep beraber yaşadıklarını kaydeden Yakut, “Şehrimizin bir yansıması ve marka değeri olan kulübümüz, kırmızı – beyaz renkleriyle kalplerimize girerken yaşattığı bütün hislerle halkımızın gurur duyduğu ortak değeri olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Spor içerisinde olan şampiyonluğu, küme düşmeyi, galibiyeti, mağlubiyeti kısacası futbola dair her şeyi farklı dönemlerde yaşamış ve Gümüşhane şehrini temsil etmenin haklı gururu ve büyük sorumluluğuyla birlikte yeni bir sezona, yeni heyecanlara ve tekrardan eşsiz bir maceraya büyük özveriyle hazırlanmakta olan kulübümüzün her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı vardır. Kıymetli halkımızın takdiridir ki her ailede yaşanan küslükler ve fikir ayrılıkları kendi içimizde zaman zaman yer edinse de günden güne büyüyecek sevgimiz, birlikteliğimiz ve heyecanımızın ortak noktası olan kırmızı - beyaz camiamız yeni hedeflerine hep birlikte yürümeli ve Gümüşhaneliye yakışır şekilde temsil ettiğimiz bu bayrağı yine hep beraber, omuz omuza en yukarıya taşımak için her zamankinden daha güçlü bir şekilde sezona başlamalıyız. Gün, birlik ve beraberlik günü! Gün, Gümüşhaneliler günü! Gün, Gümüşhanespor’un günü!” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09