banner333

banner309

Kan Kaybetmeye Devam Ediyor: 1-0

Kırmızı Beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor, Kırıkkale deplasmanından eli boş döndü.

Gümüşhanespor 26.09.2011, 10:19
Kan Kaybetmeye Devam Ediyor: 1-0
banner400
 Spor Toto 3.lig 1.gurupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, deplasmanda konuk olduğu Ankara temsilcisi MKE Kırıkkalespor'a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

 Karşılaşmaya önemli bir seyirci desteğiyle çıkan ancak buna rağmen oldukça tutuk başlayan temsilcimiz, rakibinin tempolu futboluna ayak uyduramayınca, henüz 9.dakikada 1-0 geriye düştü.

 Evinde oynadığı bundan önceki karşılaşmalarda rakiplerine gol atmayı başaramayan ev sahibi ekip, bu sezon evinde ilk golü bulmanın verdiği moralle, farkı artırmak için tempolu futbolunu sürdürdü.

 Buna karşın dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi yavaş yavaş kuran temsilcimiz, rakip kalede eşitlik golünü aramaya başladı ancak başarılı olamadı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının son bölümünde başka gol olmayınca, her karşılaşmada gol yeme alışkanlığını sürdüren temsilcimiz, 9.dakikada yediği golle soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.

 Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan taraf yine ev sahibi oldu. Temsilcimizin tutuk etkisiz oyunu karşısında iyice cesaretlenen ev sahibi ekip, farkı artırmak için önemli fırsatlar buldu.

 Temsilcimiz ise, organize olmayan daha çok karambollardan oluşan pozisyonların haricinde önemli gol fırsatı yakalayamadı.

 Son dakikalara girilirken, defans güvenliğini iyice bırakan temsilcimiz aradığı eşitlik golünü yine bulamadı ve karşılaşma 1-0 sona erdi.


Kaynak: Kuşakkaya Gazetesi

Yorumlar (1)
ilker keleş 13 yıl önce
gümüşhanedeki tüm maçlara giden biri olarak ne yazık ki bu hoca ve oyuncularla işimiz zor bu durumda oyuncuları değişemeyeceğimize göre acilen hoca gönderilmeli kan değişimi yeni heyecan şart yoksa bu takım daha da köyüye gider
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46