banner333

banner309

İdris Başkan'a Açık Mektup !

Uzun yıllardır hasretini çektiğimiz 2. lig özlemine sizin başkanlığınızın 1. yılında kavuştuk, çok şükür. Transfer dönemi geldiğinde açıkçası çok kaygılanmıştık;

Gümüşhanespor 23.10.2013, 16:50 23.10.2013, 16:53
İdris Başkan'a Açık Mektup !
banner400
 Uzun yıllardır hasretini çektiğimiz 2. lig özlemine sizin başkanlığınızın 1. yılında kavuştuk, çok şükür. Transfer dönemi geldiğinde açıkçası çok kaygılanmıştık; acaba şampiyon takımın iskelet kadrosu korunup, 2. lige has transfer yapılacak mı diye. Yaptığınız iç ve dış transfer hamleleri ile bu kaygılarımızı boşa çıkardığınız için size minnettarız. Kadro yapısına bakıldığında iskelet kadro korunmuş ve alternatifli bi kadro yapısına sahip olduğumuzu açıkça söyleyebiliriz.

 

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa giden yolda; yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftar ve yerel basın yek vücut olmuştuk. Birlikten kuvvet doğar ilkesini bir kez daha gözler önüne sermiş, o kutlu şampiyonluğa birlikte ulaşmıştık. Özellikle Kadırga TV'de yayınlanan iç saha maçlarında, gurbette yaşayan ve memleket hasreti çeken tüm hemşerilerimize moral kaynağı olmuştu. Hülasa Gümüşhane'den uzak yaşayan Gümüşhane spor taraftarı takımımızın galibiyetine ve çoşkusuna Kadırga TV aracılığıyla ortak oluyordu. Yerel basın olarak bizler gerek Haber 29 aracılığı ile gerekse Kanal 29 aracılığı ile sürekli yayınlar yaparak, takımımıza destek noktasında, bıkmadan usanmadan çağrılar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bizler taraftarın sesi olmak ve isteklerini bildirmekle mükellefiz. Zaten yerel basının en önemli misyonudur, tabana inip orada yaşananları aksettirmek. 

 

Geçtiğimiz haftalarda iç saha maçlarının bir yayıncı kuruluşta yayınlaması gerektiğini haber konusu yaptık. Çünkü bunu Gümüşhane taraftarı istiyor. Bu sese kulak vermek bir basın grubunun asli görevlerindendir. Siz naklen yayın konusu gündeme geldiğinde; Gümüşhanespor'un iç saha maçlarını naklen yayınlandığında, stada taraftar gitmeyecek tezini ısrarla savundunuz. Oysa ki biz bunun tam tersini düşünüyoruz. Futbolu seven, takıma destek olmak isteyenler soluğu ekran karşısında değil tribünde alır. Erkan başında Gümüşhanespor maçını izleyip iki adım ötedeki stadyuma gitmeyenler seyircidir. Öncelikle taraftar ile seyirci ayrımını iyi yapmak gerektiğine inanıyoruz. Gümüşhanespor'umuzun iç saha maçlarında seyirciye değil tarftara ihtiyacı var. Grubumuzda yer alan Giresunspor'un maçlarını Mavi Karadeniz TV'de, Yeni Malatyaspor'un iç saha maçlarının hem Vuslat TV'de hem de Türkiyem TV'de 3. lig temsilcisi Trabzon Akçaabat'ın iç saha maçlarının Çay TV'de yayınlandığını hatırlatmak isteriz.

 

  Kalıcı başarıların temelinde beş unsurun birbirine yapışık olduğunun altını çizmek istiyoruz. Bu unsurlardan birinin eksik olduğunda uzun soluklu ve kalıcı başarıların mümkün olamayacağını düşünüyoruz. 1 yönetim 2 teknik heyet 3 futbolcular 4 taraftar 5 basın.

 

  Yıllardır Gümüşhanespor ile alakalı yazıp çizen, TV programları yapan bir yayın grubu olarak; iç saha maçlarının naklen yayın talebimizi Gümüşhanespor taraftarı isteği doğrultusunda yineliyoruz. Amacımız şahsınızı ve yönetiminizi tenkit etmek değildir. Çünkü sizlerin başarısı Gümüşhanespor'un başarısıyla doğru orantılıdır. 

 

  Son olarak Gümüşhanespor adına yaptığınız tüm hizmetlerinizden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

                                                                                       HABER 29

                                                                                       KANAL 29 SPOR SERVİSİ

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
Erol ocaklı 10 yıl önce
Tamam çok güzel maçlar yayınlan sın da şunu bi araştırın Gümüşhane'de maça kaç kişi geliyor bu insanların derdi ne de maça gelmiyor rakip takımın seyircisi bizden fazla ya Allah aşkına bu insanlardaki sıkıntı ne yerel basın olarak bunu bi araştırın sonra canlı yayın isteyin bence
yaşar yıldız 10 yıl önce
Biz başkanımızla şu ana kadar her zaman gurur duyduk ve sonuna kadar duyacagız sayın başkanım seni ve yönetimini canı gönülden seviyor ve destekliyoruz....
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11