banner333

banner309

Gümüş’ün, İstanbul Sefası:2-1

TFF 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Eyüpspor’u 2-1 mağlup ederek, üst üste ikinci deplasman galibiyetini aldı.

Gümüşhanespor 11.11.2018, 18:40 11.11.2018, 19:49
Gümüş’ün, İstanbul Sefası:2-1
banner400

TFF 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Eyüpspor’u 2-1 mağlup ederek, üst üste ikinci deplasman galibiyetini aldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi Eyüpspor olsa da, ilk 10 dakika geçilirken oyunun kontrolünü eline alan kırmızı beyazlı temsilcimiz, oyunu rakip sahaya yıktı.

Kurduğu baskı sonucu kendi yarı sahasında önemli boşluklar veren temsilcimizde, ev sahibi ekibin kontra ataklarını haftalar sonra sahalara geri dönen Hasan Hüseyin Akınay, bertaraf etmeyi başardı.

Dakikalar 24’ü gösterirken Murat Kayalı’nın uzun pasında bir anda defansın arkasına sarkan Kadir Arı rakibi tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına gelen Serdar Ümit Deniz, topu ağlara gönderdi.

Temsilcimiz, üstünlük golünden sonra daha çok skoru korumaya yönelik bir oyun sergilemeye başlayınca ev sahibi ekip yarı alanımızda daha fazla görülmeye başlandı. Özellikle olağandan fazla köşe vuruşu şansı verdiğimiz rakibimiz, dakikalar 38’i gösterirken yine bir köşe vuruşunda Muhammet Yeşil ile beraberlik golünü buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf yine ev sahibi ekip oldu. Hakemin düdüğüyle birlikte kalemizde üst üste pozisyonlar bulan ev sahibi ekibin ataklarına uzun süre engel olamadık. İkinci yarının ortalarına kadar rakibinin adeta tek kale oynamasına izin veren temsilcimiz, son 20 dakikaya girilirken önce oyunu dengeledi ardından rakip kaleye yüklenmeye başladı.

77.dakikada temsilcimiz karşılaşmada yeniden öne geçti. Oyuna sonradan giren Mehmet Menderes’in pasını gole çeviren golcümüz Hüseyin Çolak, Amedspor’dan sonra Eyüpspor’u da yıkan adam oldu.

Üstünlük golünden sonra rakibinin ataklarına bu kez iyi direnen kırmızı beyazlı temsilcimiz, bu sezon aldığı iki galibiyetin ikisini de deplasmandan alarak ilginç bir istatistiğe imza attı.

Kuşakkaya Gazetesiü

Yorumlar (1)
Emrullah taşçı 5 yıl önce
Maça gittim çok ğüzl maç oldu ğümüşşhaneye hayırlıolsun Eyüp sipora başarılar diliyorum inşalla kümeye düşmezler İstanbul iyi akşamlar
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09