banner333

banner309

Gümüşhanespor’a 15 Bin TL Ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), hafta sonu oynanan Şanlıurfaspor müsabakası sırasında yaşanan istenmeyen saha olayları nedeniyle Gümüşhanespor kulübüne 15 bin TL para cezası verdi.

Gümüşhanespor 08.12.2017, 16:49 08.12.2017, 21:22
Gümüşhanespor’a 15 Bin TL Ceza
banner400

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), hafta sonu oynanan Şanlıurfaspor müsabakası sırasında yaşanan istenmeyen saha olayları nedeniyle Gümüşhanespor kulübüne 15 bin TL para cezası verdi.

PFDK, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İhtar Cezası, saha olayları nedeniyle 15 bin TL para cezası ve kulüp personeli Şerafettin Şeremet’e 21 gün hak mahrumiyet cezası verdi.

Gümüşhanespor kulübü başkanı Kaya Büyükbayraktar, taraftarların her zaman sağduyulu olması gerektiğini belirterek, “Unutulmamalıdır ki başka bir Gümüşhanespor yok. Bizler her zaman takımımıza, oyuncularımıza ve teknik ekibimize sahip çıkmalı ve sonsuz destek vermeliğiz. Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi Gümüşhanespor’un itici gücüdür ama maalesef istenmeyen olayların yaşanması bizleri derinden üzmüştür. Bu tarz olaylar hiçbir zaman bizi olumlu sonucu görülmediği gibi aksine çok fazla olumsuzlukla karşılaştık. Geçen sezon yaşanılan olaylardan ders çıkarmalığız. Gümüşhanespor taraftarlarının her zaman sakin olup sadece takımını 90 dakika desteklemelidir” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Yenişehir Stadyumunda Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in antrenmanı izledikten sonra Şanlıurfaspor maçında ki olayları hatırlatarak oyuncuların, teknik heyetin ve taraftarların özellikle hakemlere karşı biraz daha sağduyulu olmasını istemesi, saha olaylarına karşı gerekli tüm tedbirlerin artırılacağına vurgu yapmasının kendilerini de çok mutlu ettiğini dile getiren Büyükbayraktar, “Sezonun ikinci yarısında çok heyecanlı ve stres dolu müsabakalar olacak. Çünkü Gümüşhanespor’un hedefi şampiyonluk, bu hedefe koşmak kolay değil. Tüm şehir kenetlenip ortak bir paydada buluşmalıdır. Taraftarlarımız sahada mücadele eden oyunculara destelemek, onların itici gücü olmaktır. Saha içinde veya dışında bir yanlışlık varsa, emin olsunlar ki büyüklerimiz bu yanlışlığın düzeltilmesi için gereken adımı atacaktır” diye konuştu.

Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kaldığını hatırlatan Büyükbayraktar, ilk yarının son maçında konuk edeceğimiz Altay müsabakası ile taraftarların her zaman olduğu gibi sadece takımını desteklemesi gerektiğini belirterek herkesi sağduyuya davet etti. 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39