banner333

banner309

Gümüşhanespor'un finaldeki rakibi belli oldu.

Gümüşhanespor'un finaldeki rakibi belli oldu.

Gümüşhanespor 16.05.2017, 20:39
Gümüşhanespor'un finaldeki rakibi belli oldu.
banner400

Spor Toto 2.ligin ardından play-off yarı final müsabakalarını da aşarak finale yükselen Gümüşhanespor’un finaldeki rakibi BB Erzurumspor oldu.

Bağımsız bir sahada tek maç usulü ile 21 Mayıs Pazar günü yapılacak müsabaka öncesinde Gümüşhane cephesinde sevinç hakim.

Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, sahalarında konuk ettikleri ve 2-1 galip geldikleri Kastamonuspor 1966 maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Gümüşhane’nin artık TFF 1.ligde olması gerektiğini, şehirde o heyecanın olduğunu söyledi.

Sezona inanmış bir kadro ile başladıklarını ve bugüne kadar geldiklerini kaydeden Büyükbayraktar, “Zaman içerisinde şampiyonluğu ufak tefek sebeplerden dolayı kaçırdık. Ama geldiğimiz noktada inanılmaz bir mücadele veren oyuncularımız yüreklerini ortaya koydular. Bugün de arkasına 12.güç dediğimiz taraftarı alınca işin rengi ve şekli hep değişti. İlk yarıda skor bulacaktık ama olmadı. Biraz da 1-1’den sonra panik oldu ama neticede son düdük çalana kadar gelen ikinci golle finaldeyiz” dedi.

Kulüp olarak geçen yıl play-offta final tecrübesi yaşadıklarını hatırlatan Büyükbayraktar, “O tecrübenin yanında bugün Mehmet Altıparmak hocanın da final tecrübesi var. Bu çocuklar isterse, şans da bizden yana olursa bu sene bu iş olacak. Süper ligi görmüş bir ekiple karşılaşacağız. Güzel bir maç temenni ediyoruz. Hak eden kazansın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
Recep 7 yıl önce
Final maçı ile ilgili Bilgi varmı
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü