banner333

banner309

Gümüşhanespor, Sakaryaspor ile Bolu'da oynanacak

Lige iyi bir başlangıç yapan kırmızı-beyazlılar Çarşamba günü Bolu'da oynanacak Sakaryaspor karşısında da galibiyet hedefliyor.

Gümüşhanespor 26.09.2017, 11:38
Gümüşhanespor, Sakaryaspor ile Bolu'da oynanacak
banner400

Lige iyi bir başlangıç yapan kırmızı-beyazlılar Çarşamba günü Bolu'da oynanacak Sakaryaspor karşısında da galibiyet hedefliyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk 4 haftayı kayıpsız geçerek liderlik koltuğuna oturan Gümüşhanespor, bu başarılı grafiğini devam ettirmek istiyor. Sakaryaspor’un yeni yapılmakta olan stadı hazır olmaması nedeniyle Bolu Atatürk stadında 15:30'da oynanacak karşılaşma için dün akşam saatlerinde Gümüşhane’den ayrılan Kırmızı Beyazlı temsilcimiz yarın oynanacak karşılaşma için son hazırlıklarını Bolu’da gerçekleştirerek maç saatini bekleyecek.

Morallerin yerinde olduğu kırmızı-beyazlılar, yarın deplasmanda konuk olacağı Sakaryaspor karşılaşmasına kilitlendi. Ligin ilk bölümünde başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Gümüşhanespor’da Başkan Kaya Büyükbayraktar, “Sakaryaspor ile oynayacağımız mücadeleden de 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Kırklarelispor karşısında iyi bir oyunla birlikte haklı bir üç puan aldıklarını ifade eden Büyükbayraktar, “4’te 4 yaparak yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz geçtiğimiz sezonlarda yarım kalan işimizi tamamlamak olacak. Yarın deplasmanda Sakaryaspor ile mücadele edeceğiz. Kendi oyunumuzu oynayıp karşılaşmadan mutlu bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Sakaryaspor engelini de kayıpsız geçerek yolumuza emin adımlarla ilerlemek amacındayız. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz ” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39