banner333

banner309

Gümüşhanespor Lige Tutundu

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş., ligde kalma şansını bıraktığı sezonun son maçında, deplasmanda karşılaştığı Criptoswaps Edirnespor’a adeta gol yağdırdı.

Gümüşhanespor 09.05.2022, 14:08 09.05.2022, 14:10
Gümüşhanespor Lige Tutundu
banner400

Karşılaşmaya ben bu ligde kalacağım dercesine tempolu ve istekli başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, Gümüşhane ve İstanbul’un yanısa hem Edirne’de yaşayan hemşehrilerimiz hem de Türkiye’nin dört bir yanından gelen taraftarlarının desteği ile ilk dakidan itibaren oyunun kontrolünü eline aldı.

Her geçen dakikada baskısı artıran temsilcimiz, sezonun ikinci yarısına damga vuran golcüsü Murat Kara ile 15.dakikada 1-0 öne geçti.

Sezonun birçok maçında öne geçtikten sonra geri çekilmesi sonucu çok sayıda puan kaybeden kırmızı beyazlılar, yine Murat Kara ile bizim için özel anlamı olan 29.dakikada farkı ikiye çıkardı.

İki farklı üstünlükten sonra da temposunda düşme olmayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, rakip kaledeki baskısını sürdürdü. Rakibinin farkı azaltmak için risk aldığı bölümlerde önemli kontra ataklar yakaladı ve dakikalar 38’i gösterirken Mustafa Aydoğdu ile durumu 3-0 yaptı. Bu skor aynı zamanda ilk 45 dakikanın skorunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıya ilk yarıya nazaran daha kontrollü başlayan tararaf temsilcimiz oldu. Soyunma odasına 3-0 geride giden ve ligde hiçbir hedefi olmayan ev sahibi ekip ise seyircisi önünde farkı azaltmak için daha istekli başlasa da, özellikle orta sahada iyi pres yapan temsilcimiz buna izin vermedi.

Dakikalar ilerledikçe istediğini ilkyarıda istediğini alan temsilcimiz oyunun temposunu iyice düşürdü. Ev sahibi ekip ise son dakikalarda hiç değilse bir gol arayışını 90+4.dakikada Erkan Şentürk ile gerçekleştirse de bu gol sadece tabelayı değiştiren gol oldu.

Bu sonuçla puanını 41’e çıkaran kırmızı beyazlı temsilcimiz ligi 13.sırada tamamlayarak ligde kalırken, lige veda eden son takım kendi evinde direk rakibi olan Çankaya FK’ya yenilen ve otobüsümüzün camlarını kırarak spor ahlakını ayaklar altına alan Mardinspor oldu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59