banner333

banner309

Gümüşhanespor'dan Transfer İddialarıyla İlgili Açıklama

Gümüşhanespor Antalya’da kampında sezonun ikinci yarısı için çalışmalarını sürdürüyor.

Gümüşhanespor 29.12.2017, 08:00 29.12.2017, 01:08
Gümüşhanespor'dan Transfer İddialarıyla İlgili Açıklama
banner400

Gümüşhanespor Antalya’da kampında sezonun ikinci yarısı için çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde sabah 11:00-12:30 ve akşam 18:00-19:30 saatleri olarak günü çift antrenmanla geçiriyor. Tedavisi devam eden Salih Zafer Kurşunlu kampa henüz katılmadı. Çalışmalarını Brezilyada devam eden Melih Gökçek (Tita) ise 2 Ocak 2018 tarihinde Gümüşhanespor Antalya kampına katılacaktır.

Teknik ekip planlamaları doğrultusunda Gümüşhanespor 29 Aralık 2017 (Cuma) tarihinde TFF 3.lig 2.grupta mücadele eden Gölcükspor’la, 3 Ocak 2018 (Çarşamba) tarihinde TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Eyüpspor ile 5 Ocak 2018 (Cuma) tarihinde Hatayspor’la ve 8 Ocak 2018 (pazartesi) tarihinde ise TFF 3.lig 2.grupta mücadele eden 24 Erzincanspor hazırlık müsabakasına çıkacaktır.

Kulüp tarafından "Gümüşhanespor’ adıyla açılmış sosyal medya hesaplarında birçok futbolcu ismi geçmektedir. Transfer konusunda atılacak somut adımlar sizlerle anında paylaşılacaktır. Kulübümüzün resmi internet ve sosyal medya hesaplarından herhangi bir açıklama yapılmadıkça, ‘Gümüşhanespor’ adıyla açılmış sosyal medya hesapların yapmış olduğu paylaşımlar dikkate alınmamalıdır.

Kulübümüzün adını taşıyan birçok sosyal medya hesaplarında resmi açıklamalar olmadan yapılan paylaşımlar bulunmaktadır. ‘Gümüşhanespor’ adı ile yayın yapan tüm sosyal medya hesaplarının isim değişikliğine gitmesi veya hesapların kapatılması gerekmektedir. Kulübümüzün ismini kullanılarak yapılan paylaşımlar Gümüşhanespor’a zarar vermektedir. İsim değişikliğine gitmeyen sayfaların kapatılması için gereken süreç uygulanacaktır." açıklaması yapıldı.

Antalya gerçekleştirilen kampı değerlendiren Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Tüm oyuncularım ligin ikinci yarısına en şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Günü çift antrenman ile geçiriyoruz. Devre arası kampları genelde yorucu geçer. Bizler beklentilerin farkında olduğumuz için tüm konsantremizi antrenmanlara veriyoruz. Hiçbir bahaneye sığınmadan sadece çalışıyoruz. Gümüşhanespor’un hedefinin şampiyonluk olduğunu ve bu hedef için gerek tüm çalışmaları yapıyoruz. Oyuncu kadromuz ve ekibim çok arzulu ve istekli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, “Sakatlıkları geçen oyuncularımızdan kampa çalışmalarına katılması daha antrenmanların daha verimli geçmesine neden oluyor. Zafer ve Melih Gökçek dışında tüm oyuncularımız çalışmalara dahil oluyor. Böyle oyuncuların son durumları daha iyi görmüş oluyoruz. Kamp süresinde 4 tane hazırlık maçı yaparak tüm oyuncu grubunu ikinci yarıya hazırlamak istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11