banner333

banner309

Gümüşhane'de Hedef Mutlak Zafer

Haftayı Yozgat galibiyetiyle kapatan Kırmızı-Beyazlılar, Çorum Belediye’yi de yenmek için kenetlendi.

Gümüşhanespor 13.02.2013, 12:51
Gümüşhane'de Hedef  Mutlak Zafer
banner400
  Geçtiğimiz haftayı Yozgatspor deplasmanından üç puanla dönerek karlı bir şekilde kapatan Gümüşhanespor, gözünü bu hafta sonu yine deplasmanda oynayacağı Çorum Belediye karşılaşmasına çevirdi. Üst üste oynayacağı ikinci deplasman maçından da zaferle ayrılmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar’da başka bir sonuç düşünülmüyor. Kırmızı-Beyazlılar, bu önemli maçın hazırlıklarına dün kendi tesislerinde yaptığı tek çalışma ile start verdi.



TEK EKSİK BİLAL


Gümüşhanespor’da bu zorlu maç öncesi sakatlığı devam eden Bilal dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Her maça kazanmak amacıyla çıktıklarını söyleyen Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Yavuz İncedal, “Özellikle geçen haftaki Yozgatspor karşısında aldığımız galibiyet bize büyük moral sağladı. Bu hafta sonu deplasmanda Çorum Belediye ile yapacağımız maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Takımıma yürekten inanıyorum” dedi.



TARAFTARA SESLENDİ


Büyük hedefleri olan bir takım olduklarını da kaydeden İncedal, sözlerini şöyle noktaladı: “Ligde bundan sonraki periyotta taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Özellikle iç sahadaki maçlarımızı dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Eğer taraftarlarımız bize gerekli desteği verirse sezonu arzu ettiğimiz bir şekilde bitirmemiz hiç de zor olmaz. Biz de Gümüşhanespor’un ligi hak ettiği yerde bitirmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39