banner333

banner309

Gümüşhane Fırtına Gibi Esti

Teknik direktör Yavuz İncedal, “Futbolcularımın ilk yarıda göstermiş olduğu performans harikaydı. Ligin ilk devresini istediğimiz bir yerde tamamladık” dedi

Gümüşhanespor 26.12.2012, 12:24
Gümüşhane Fırtına Gibi Esti
banner400

 Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ilk yarıyı topladığı 37 puanla 4. sırada tamamlayan Gümüşhanespor, halinden memnun. Ligin ilk yarısında adeta fırtına gibi esen Gümüşhanespor sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla zirve yarışında ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Gümüşhanespor’un bu başarılı performansında büyük pay sahibi olan teknik direktör Yavuz İncedal, futbolcularının ilk yarıda gösterdiği performansın harika olduğunu söyledi. İlk yarıyı Altınordu gibi güçlü bir rakibi mağlup ederek 3 puanla kapatmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten İncedal sözlerine şöyle devam etti:

KAZANMALIYDIK

“Bizim için çok önemli galibiyetti. Çünkü yukarlarda sürekli dile getirdiğimiz gibi yer edinmek istiyorduk. Bunu başarmak için de içinde üzerimizde yer alan rakiplerle oynayacağımız maçları kazanmamız şarttı. Bizde bu düşünceyle Altınordu karşısında sahaya çıktık. Oyun disiplininden kopmadan mücadele ettik. Futbolcularımın kazanma arzularının üst düzey olması ve taraftarlarımızın muhteşem desteği de birleşince ortaya hepimizi mutlu eden bir galibiyet çıktı. Yolumuza aynı istikrarlı sonuçlarla devam etmek istiyoruz.”

LİG UZUN MARATON

İlk yarıda bulundukları şuanki konumun kendilerini mutlu ettiğini de kaydeden İncedal sözlerini şöyle noktaladı: “Ligin ilk devresini istediğimiz bir yerde tamamladık. Tabiki lig uzun bir maraton. Daha koşulacak çok mesafe var. Biz daha iyi yerlere ulaşma adına koşumuza devam etmek istiyoruz. İlk devre futbolcularımın göstermiş olduğu performans harikaydı. Başkanımızla, yönetimimizle, teknik heyetle, futbolcularla ve taraftarlarımızla oluşan aile ortamı inanıyorum ki bizi bugün ki noktadan çok daha iyi yerlere taşıyacaktır.”

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü