banner333

banner309

Gümüş topbaşı yapıyor

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele edecek kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor, 2019-2020 futbol sezonun ilk antrenmanını yarın Teknik Direktör Fatih Akyel nezaretinde gerçekleştirecek.

Gümüşhanespor 30.07.2019, 10:36
Gümüş topbaşı yapıyor
banner400

Uzun bir taramanın ardından Türkiye’nin en önemli genç yeteneklerinin yanı sıra, üst düzey liglerde de oynamış futbolculardan oluşan bir kadroyla topbaşı yapacak temsilcimiz çalışmalarını yaklaşık 10 gün kendi tesislerinde sürdürecek.

Yaklaşık 30 futbolcuyla başlayacak antrenmanlarda anlaşma sağlanan oyuncuların yanı sıra deneme sürecine de tabi tutulacak oyuncularda kendini kabul ettirmek adına kamp programına kadar ter dökecek.

Yeni sezonun temsilcimize hayırlı olması temennisinde bulunan Gümüşhanespor Futbol Şube Sorumlusu Ozancan Aksu, “Yeni umutlarla yeni bir sezona başlıyoruz. Öncelikle temsilcimize sakatlıksız ve futbol şansının bol olduğu bir sezon diliyorum. Kulübümüz açısından zor bir süreçten geçerken başlayacağımız yeni sezonda zorlukları taraftarlarımızın ve hemşehrilerimizin desteği ile kolaya çevireceğimize inanıyorum. Sahada terinin son damlasına kadar savaşacak, kaliteli ve genç, taraftarlarımızın gururla izleyeceği bir kadro oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Transfer sezonu kapanıncaya kadar, takımımıza katkı koyacak, değer katacak futbolcuları bünyemize katmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Fatih hocamız yarından itibaren bünyemizde devam edecek kadroyu belirlemeye başlayacak. Hocamızın kamp öncesi vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımıza yeniden hız vereceğiz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. En başından beri söylediğimiz gibi, herkesin gurur duyacağı bir ekiple sezona başlayacağız” dedi.

Süreç gereği futbolcuların isimlerini ve geldikleri takımları açıklayamadıklarını ifade eden Aksu, “Genç kadro derken taraftarlarımızın aklında soru işareti kalmasın. Türkiye’nin en büyük takımlarından da gelen futbolcumuz var, Avrupa’nın en büyük takımlarından da gelen futbolcumuz var. Gümüşhanespor ismi Türkiye’nin her köşesinde saygıyla anılıyor. Yaptığımız transferlerin ilimize ve takımımıza yakışacak futbolcular olduğundan herkes emin olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar (3)
İlyas şimşek 5 yıl önce
Yenilik ve tazekan futbolcular herzaman iyidir 2 3 1 ligde oynuyan hızlı yetenekli teknik futbolcular vardır ama eski kafa hocalarda vardır o bilgili o yaşlı onun kariyeri varder genlerin önünü keser kesmeyin oynatın önünü acın pirim yapsın onlarda kazansın sizde kazanın bi futbolcu söylemek istersemde Bekir turac bökeyi Bi oynatın alın izleyin ve görün isterim
SEMİH 5 yıl önce
ŞAMPİYON luk istiyoruz ŞAMPİYON luk yeter artık
Serkan 5 yıl önce
Herşeye aynı umutlarla yola çıkıp yine hüsranla karşılaşıyoruz malesef bunsenede farksız olacak gibi
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38