banner333

banner309

Gümüş Ordu’da yıkıldı: 0-3

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Orduspor 1967 A.Ş.'ye 3-0 mağlup olarak ağır yara aldı.

Gümüşhanespor 05.12.2022, 11:16
Gümüş Ordu’da yıkıldı: 0-3
banner400

Zorlu mücadeleye her iki ekipte kontrollü başladı. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk çeyrek saatlik bölümde her iki kalede de ciddi bir tehlike yaşanmadı.

26.dakikada temsilcimiz Gümüşhanespor gole çok yaklaştı. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Kaan Öztürk'ün ortasına penaltı noktasında iyi yükselen Nebi Tiryakioğlu'nun kafa vuruşu kalecinin bakışları arasında direkten döndü.

40.dakikada ev sahibi ekip sol kanattan hızlı geldi. Harun Özcan'ın sürüklediği atakta kale çizgisine kadar indiği pozisyonda ortaya çevirdiği topta, müsait durumdaki Güney Gençel topu üstten auta attı.

41.dakikada ise ev sahibi ekibin golü geldi. Orta alanda temsilcimizin kaptırdığı topla kontra atağa çıkan ev sahibi ekipte Metin Sevinç'in ara pasıyla çapraz pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kalan Harun Özcan sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıya daha iyi ve tempolu başlayan taraf temsilcimiz Gümüşhanespor oldu. Orta alanda yaptığı pres sonucu kaptığı toplarla rakip kalede etkili olmaya çalışan temsilcimizde final pasları iyi olmayınca beraberlik golünü bulamadı.

58.dakikada ise oyunun seyri tamamen değişti. Oyuna sonradan giren Mücahit Karagöz beş dakika arayla iki sarı kart görüp temsilcimizi 10 kişi bırakınca ev sahibi ekip oyunun kontrolünü tamamen eline aldı.

78.dakikada ev sahibi ekip Orduspor A.Ş. aradaki farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan organize gelişen atakta, defansımızın da eksik yakalanmasıyla topla buluşan Abdulkadir Akyıldız net bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.

Oyunun son bölümlerinde temsilcimiz 10 kişi oynamanın verdiği zorlukla oyundan tamamen düşünce ev sahibi ekip kalemize daha rahat gelmeye başladı. 90+3. dakikada oyuna sonradan giren Cevatcan Ekinci aradaki farkı üçe çıkardı. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın skorunu belirleyen gol oldu.

Temsilcimiz ligin 16.haftasında 11 Aralık Pazar günü sahasında Turgutluspor’u konuk edecek.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39