banner333

banner309

Gümüş Büyük Düşünüyor

Teknik Direktör İncedal, “Hedefimiz ligde de ilk 5 takım arasında yer almak” dedi.

Gümüşhanespor 28.12.2012, 16:06
Gümüş Büyük Düşünüyor
banner400

 Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor, sezonu ilk 5 takım arasında tamamlamayı hedefliyor. Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Yavuz İncedal, hedeflerinin ligde ilk 5 takım arasında yer almak olduğunu söyledi. İkinci yarıda ligin boyu kısaldıkça müsabakaların zorlaşacağını belirten İncedal, “Zirve yarışının yanı sıra alt sıralarda da müthiş bir çekişme yaşanacak. Az hata yapan, ikinci devrenin zorluklarına karşı koyabilecek gücü elde eden, sorunları en asgariye indirebilen ve istikrarlı sonuçları alan takımların başarılı olacağına inanıyorum. Onlardan birisi de biz olmak istiyoruz” dedi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Kendilerinin de bu bilinçte hareket ettiklerini ifade eden başarılı teknik adam, “Dilerim saydığım bu vasıflar ve şans faktörü de bizim yanımızda olur, ligi istediğimiz yerde bitiririz. Tabiki istediğimiz yer ilk 5. Ama daha çok koşulacak mesafenin olduğunun da bilincindeyiz” dedi. İkinci yarı öncesi transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren İncedal, “Forvete ve bir orta sahaya oyuncu arayışımız var. Gündemde yer alan isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Herhangi bir oyuncu almak için değil takımıza güç katabilecek yetenekte bir iki oyuncu almak istiyoruz. İsabetli transferler yapmak istiyoruz” diye konuştu.

KAMP FAYDALI OLACAK

İkinci yarı hazırlıklarına yarın Antalya Kemer Limak Otel’de kampa girerek start vereceklerini de kaydeden İncedal, sözlerini şöyle noktaladı: “Genelde dayanıklılık, kuvvet, koordinasyon ve teknik ve taktik anlayışı içeren bir program uygulayacağız. Bu arada hazırlık maçı yapacağız. Bu kampın aynı zamanda arkadaşlık ortamını daha pekiştireceğine inanıyoruz. Takımsal bütünlüğü daha da artacağını düşünüyoruz. Çalışmalarımız bu yönde olacak. Çok faydalı bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz.”

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59