banner333

banner309

Ceylan: 'Samsunla derbi maçına çıkacağız'

TFF 2. Lig, Beyaz Grupta sezona Bayrampaşa’da golsüz beraberliğinin ardından 1 puanla başlangıç yapan Gümüşhanespor’da Asbaşkan Fazıl Ceylan, galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. 

Gümüşhanespor 06.09.2018, 09:00 06.09.2018, 00:16
Ceylan: 'Samsunla derbi maçına çıkacağız'
banner400

TFF 2. Lig, Beyaz Grupta sezona Bayrampaşa’da golsüz beraberliğinin ardından 1 puanla başlangıç yapan Gümüşhanespor’da Asbaşkan Fazıl Ceylan, galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. 

Deplasmanda alınan bir puanın önemli olduğuna vurgu yapan Ceylan, “Deplasmanda alınan 1 puan her zaman için önemlidir. Bayrampaşa deplasmanından puanla döndüğümüz içinde mutluyuz. Bunu net olarak söylüyorum. Ama 3 puanla dönmemiz gereken bir maçtı. Takım iyi oynadı. Hakemler üzerinden fazla konuşmak istemiyorum ama yüzde yüz olan net golümüzü Hakem ofsayt gerekçesiyle vermedi” dedi.

“Samsun derbi maçı gibi olacak”

Samsunspor’la cumartesi günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Asbaşkan Ceylan, “Bu hafta oynayacağımız Samsunspor maçını bir derbi maçı olarak değerlendiriyoruz. Evimizde oynayacağımız bu derbi niteliğindeki ilk maçımızda Gümüşhanespor taraftarlarının stadı doldurmalarını bekliyoruz. Bu maçın bizim için çok büyük bir önemi var. Final havasında geçeceğine inandığımız bu zorlu karşılaşmadan 3 puan çıkartırsak camia olarak çok daha farklı bir havaya gireceğimizi ve önümüzdeki haftalarda hedefimize daha emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Maç TRT SPOR’da

Cumartesi günü saat 15.30’da Yeni Şehir stadyumunda oynanacak olan Samsunspor karşılaşmasını TRT SPOR’dan naklen yayınlanacağını da dile getiren Asbaşkan Ceylan, “TRT bu sezon her hafta 2’nci ligden bir takımın maçını kendi sahasında naklen yayınlayacağı için bizde bu maçın yayınlamasını uygun bulduk. Her iki tarafta olumlu görüş bildirdiğinden bu maçın yayınlanmasına karar verildi” ifadelerini kullandı.

İç saha maçları ÇAY TV’de

Son iki sezondur Gümüşhanespor’un iç sahadaki karşılaşmalarını naklen yayınlayan ÇAY TV’nin bu sezon da iç saha maçlarını yayınlayacağını dile getiren Ceylan, “Normalde bu maçımızı ÇAY TV yayınlayacaktı.  Fakat TRT’nin böyle bir organizasyonu olduğu için Samsun maçının TRT Spor’dan yayınlamasını kararlaştırdık. Ama bundan sonraki tüm iç saha maçlarımız gurbetteki taraftarlarımızın yoğun isteğini göz önünde bulundurarak bu yılda ÇAY TV ekranlarından naklen yayınlanmasını kararlaştırdık” şeklinde konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44