banner333

banner309

Başkan Çimen: Gümüşhanespor’u Sahipsiz Bırakmayacağız

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Misli.com 2. Lig, Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’u sahipsiz bırakmayacaklarını belirterek, “Parayla pulla değil gönülle yürüyecek ve isimlere bağımlı kalmayacak bir kulüp yönetimi inşa edeceğiz. Şirketleşmedeki başarılı tecrübelerimizi kulübümüzde başarmaya çalışacağız” dedi.

Gümüşhanespor 19.01.2021, 23:31
Başkan Çimen: Gümüşhanespor’u Sahipsiz Bırakmayacağız
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Misli.com 2. Lig, Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’u sahipsiz bırakmayacaklarını belirterek, “Parayla pulla değil gönülle yürüyecek ve isimlere bağımlı kalmayacak bir kulüp yönetimi inşa edeceğiz. Şirketleşmedeki başarılı tecrübelerimizi kulübümüzde başarmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Çimen, Gümüşhane’nin tüm değerlerine sahip çıktıkları gibi Gümüşhane için çok önemli bir değere sahip olan Gümüşhanepor’u yalnız bırakmayacaklarını kaydederek, “Gümüşhanesporumuza sahip çıkmak için kolları sıvadık. Kulübümüzü ayağa kaldıracak projelerimiz var. Bu projelerimizde her Gümüşhaneliye ihtiyacımız olacak” dedi.

"Kulübümüzün adını yere düşürmemek adına adım atma kararı aldık"

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çimen, Gümüşhanespor’un bu şehrin değeri, markası ve en önemlisi de gururu olduğunu belirterek, “Bugüne kadar kulübe sahip çıkan ayakta tutan tüm yöneticilerimize gururumuzu korudukları için teşekkür ederim. Geldiğimiz süreçte kulübe sahip çıkmak isteyen herkese destek oldum. Çünkü ortada bir emek var risk almak var. Şehrimiz için risk alana destek olmak boynumuzun borcudur. Son süreçte sayın Vahit Olgun’un büyük emekleriyle bir noktaya gelmiş, başarılı olmuş kulübümüz tekrar karanlığa dönmüştür. Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Gümüşhanesporumuz için bir kaç görüşme ve cesaretlendirme adımlarımız oldu. Ancak sonuç alamadık. Artık kulübümüz bize bu şehirde yaşayanlara ve saygıdeğer taraftarlarımıza emektarlarımıza kaldı. Kulübümüzün adını yere düşürmemek adına adım atma kararı aldık” diye konuştu.

"Sporundan sanatına kültürüne kadar her projeye destek çıktık"

Başkan Çimen, Gümüşhane’nin her değerine sahip çıkmanın en önemli hedefleri arasında yer aldığını işaret ederek, “Sporundan sanatına kültürüne kadar her projeye destek çıktık. Gümüşsu gibi bir markamızı yok olmaktan kurtarıp bu şehrin fabrikasını yine bu şehre emanet aldık. Belediyemize kazandırdık. Sema Doğan Parkı’nı bölgenin en iyi yaşam alanlarından biri haline getirdik. Sineması, bowlingi ve diğer sosyal donatıları olmayan şehrimize bütün bunları kazandırdık. Bu bölgenin en iyi mezbahanesini yaptık. Bu bölgenin en modern ve ödüllü projesi olan Çarşı Gümüşhane’yi yaptık. Daha sayamayacağım nice projeleri şehrimize kazandırmanın sevincindeyim. Rabbime şükürler olsun. Bu şehrin insanı her zaman ‘en iyisini hak ediyor’ şiarıyla çalıştık. Şeffaf ve profesyonel olmayı hedef edinerek örneklerini gezerek bugün çevre illere model olabilen bir Gümsaş belediye şirketini kurduk. Bugün değeri 100 milyona ulaşmış ve tamamı Belediyemize ait olan bir şirket. Olmaz yapamazlar dedikleri bu başarıyı kanuni çerçevede bugünlere getirdik. Bugün ülke çapında bir başarıya imza attığımıza inanıyorum. Pandemi sürecinde bizlere güvenip inanan halkımıza teşekkür ediyorum. Bu şehre çağ atlatmak adına Avm ve özel hastane projemize ve uzun yıllar şehrimize ve halkımıza maddi gelir sağlayacak Süleymaniye Kayak Projelerimize odaklanıyoruz. Tüm bu gelişmelerde hedefimiz şehrimize en az 500 yeni istihdam kazandırmaktır. Gençlerimize kendi şehirlerinde iş imkanı sunmaktır. Katma Değer sağlamaktır” dedi.

"Şehrin değerlerine hep birlikte sahip çıkalım"

Gümüşhanespor’un sahipsiz bırakmayacaklarını kaydeden Başkan Çimen, “Gümüşsu markamızı dünya çapında bir marka yapmak için kolları sıvadık ve fabrikamızı yenilemeye başladık. Aylık 2 milyon şişe üretecek ve yıllık 50 milyon TL ciro hedefiyle yola çıktık. Hepsini Allah’ın izniyle başaracağız. Yola çıkarken önce kendimi ilk Allah’a sonra hemşehrilerime emanet ettim. Bu şehir en iyisine layıktır dedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde şehrimize büyük yatırımlar yaptık, büyük yol kat ettik. Nicelerini daha yapacağımızdan şüphem yok. Bugün yine Gümüşhanesporumuza sahip çıkmak için kolları sıvadık. Kulübümüzü ayağa kaldıracak projelerimiz var. Bu projelerimizde her Gümüşhaneliye ihtiyacımız olacak. Parayla pulla değil gönülle yürüyecek ve isimlere bağımlı kalmayacak bir kulüp yönetimi inşa edeceğiz. Şirketleşmedeki başarılı tecrübelerimizi kulübümüzde başarmaya çalışacağız. Tüm bunları ekiplerimiz çalışmalarını bitirdikten sonra detaylı anlatacağım. Gümüşhanespor için her Gümüşhaneliye ihtiyacımız var şimdiden tüm hemşehrilerime sizde bizler gibi kolları sıvayın demek istiyorum. Bu şehrin değerlerine hep birlikte sahip çıkalım diyorum. Bizleri bugüne kadar hiç yalnız bırakmadınız. Boynumuzu yere eğdirmediniz. Sizler bize güvendikçe biz daha çok çalışmak için yürüdük. Ben şehrime hayırlar getirmesini temenni ediyor ve Vira Bismillah diyorum. Sizleri de bu değeri sahiplenmek adına desteğe davet ediyorum. Bu şehir hepimizin. Gümüşhanespor’da, Gümüşsu’da, Gümsaş’da bu şehrin çocuklarına kalacak yatırımlardır. İnşallah hepsini ilerleyen yıllarda gururla, göğsümüzü gere gere izleyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09