banner333

banner309

Başkan Çimen: Gümüşhanespor için gövdemizi taşın altına koyduk

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un ligde kalması şehirde büyük sevinde neden oldu.

Gümüşhanespor 10.05.2022, 09:06
Başkan Çimen: Gümüşhanespor için gövdemizi taşın altına koyduk
banner400

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un ligde kalması şehirde büyük sevinde neden oldu.

Hafta sonu ligin son maçında deplasmanda karşılaştığı rakibi Edirnespor’u 3-1 yenerek ligde kalan Gümüşhanespor,  ligde verdiği mücadeleyi başarı ile sonlandırdı.

Ligin son maçına kadar ligde kalıp kalmayacağı belli olmayan Gümüşhanespor’da son 3 maçta alınan puanlar sonucu takımın ligde kalması garantilenmiş oldu.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhanespor’un ligde kalması için büyük çaba harcadıklarını ifade ederek, göstermiş oldukları çabaların sonucu aldıklarını kaydetti.

Başkan Çimen, Gümüşhanespor’un şehrin en büyük değerlerinden olduğunu ve bu değere sahip çıkmayı kendilerine görev addettiklerini belirterek, “Şehrimizin gurur kaynağı olan Gümüşhanesporumuz bu yıl sıkıntılı bir süreç geçirdi. Ama bu süreci atlatmak ve Gümüşhanesporumuzu hak ettiği yere getirebilmek için elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Gümüşhanespor’umuzun ligdeki zor ve kötü günlerini atlatması için biz elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarak takımımıza destek olduk. Bu zorlu süreci göğüsleyerek Allah’ın izni ile takımımızın ligde kalmasını sağladık. Bazı sıkıntılardan dolayı istediğimiz düzeyde bir sezon geçiremedik. Fakat son haftalarda oynadığımız oyunlarla ligde tutunmayı başardık. Gümüşhanespor Gümüşhaneli olan herkesin takımıdır. Takımımızın ligde kalması için son haftalarda herkes üstüne düşeni yaptı. Yönetim, teknik heyet, sporcular ve taraftarlar takıma inandılar ve başardılar. Ben hepsini tebrik ediyorum. Bu zorlu süreçte görev alan yönetim kurulumuza, teknik heyetimize, sporcularımıza ve tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59