banner333

banner309

Vali Kamuran TAŞBİLEK'ten Yeni Yıl Ziyaretleri

Vali Kamuran TAŞBİLEK, yeni yıl münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gümüşhane 03.01.2020, 23:10
Vali Kamuran TAŞBİLEK'ten Yeni Yıl Ziyaretleri
banner400
Beraberinde Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN ile İlk olarak Köprübaşı Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk KARATAŞ’tan yeni yıl nedeniyle kentte alınan tedbirlerle ilgili bilgi aldı.
Vali Kamuran TAŞBİLEK, gazetecilere yaptığı açıklamada;  vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir gece yaşaması için kamu görevlileri olarak görevleri başında olduklarını hatırlatarak, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’nun direktifleri çerçevesinde amacımız; milletimizin öncelikli can ve mal emniyetini temin etme, huzur ve güvenini sağlama, yaşadıkları vatan toprağı üzerinde mutlu, müreffeh ve huzur içerisinde yaşamalarını temin etmektir. Arkadaşlarımız da mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yapıyorlar. Sağlık personelimize, görev başında olan itfaiye mensuplarına, toplumumuzun tüm kesimlerine hizmet edecek kamu görevlisi tüm arkadaşlarımıza, güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Başta Gümüşhane’de yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere tüm milletimizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın gerek ülkemize gerekse dünyaya huzur, barış, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 Vali beraberindekilerle daha sonra kent merkezindeki bir taksi durağını ziyaret etti.

Ziyaretlerine Gümüşhane Devlet Hastanesindeki servislerde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek devam eden Vali TAŞBİLEK geçmiş olsun dilekleriyle beraber yeni yılda sağlıklı bir yaşam sürmeleri temennisinde bulundu.
Hastane ziyaretinin ardından Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevlerini yapan askerlerimizle yemek programında bir araya gelen ve yeni yıllarını kutlayan Vali TAŞBİLEK, vatani görevini yapan bir askerimizin ailesiyle de telefonda görüşerek yeni yıllarını kutladı.
Daha sonra Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Akçakale ve İkisu uygulama noktalarında görev yapan Emniyet ve Jandarma personelini de ziyaret eden Sayın Valimiz, sevgi evlerine, şehit ailemizin ve bazı vatandaşlarımızın evlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından programını tamamladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46