banner333

banner309

Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

Gümüşhane Ülkü ocakları Başkanlığını 4 yıla yakın bir süredir devam ettiren Salih Taşcı görevini Şiran Ülkü Ocakları başkanlığı yapan Murat Taştan’a devretti.

Gümüşhane 15.08.2019, 01:17
Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi
banner400

9 Ocak 2019 tarihinde Ülkü ocakları genel başkanı olarak atanan ve akademik kimliği ile ön plan çıkan Sinan Ateş bir dizi temasta bulunmak için Gümüşhane’ye geldi. 

Ülkü Ocakları Gümüşhane il binasında Ocak başkanlığı değişiminde konuşan Ateş, “Vazifeye atanmamızdan emen sonra bir mahalli idareler seçimi oldu. Bu kapsamda Türkiye’nin çeşitli vilayetlerine liderimizle birlikte seçim çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla seyahatlerimiz oldu. Mahalli idareler seçimlerinde ardından da teşkilatlarımızda değişiklik yapmamız usule gelen yerlerde değişiklik yapak üzere devir teslim yapmak üzere Türkiye’nin değişik vilayetlerini dolaşıyoruz. 3 gündür de Karadeniz turundayız. Bugünde bir devir teslim münasebetiyle Gümüşhane ilimizdeyiz. Salih Taşcı arkadaşımızdan Allah razı olsun. Uzun bir süredir ocak başkanlığı yapıyordu.  Er zaman söylediğim bir şey var ki başkanlığa bir nimet değil külfet makamıdır. Burası şehitler makamıdır. Şehit olacağını bile bile bu makama talip olanların makamıdır. Başkan arkadaşım daha az uyuyacak daha fazla çalışacak. Bu şuurla ocağımıza hizmet edecek” dedi.

Dr. Devlet Bahçeli’nin koyduğu hedef doğrultusunda 21.  Asrı Türk asrı yapma yolunda iddia ve idealleri olduğunu söyleyen Ateş, “16 yy’ da olduğu gibi bu idealin etrafında toplandık. 2023’ün Türkiye’sini lider ülke Türkiye yapma iddiamız var.  Bilge liderimizin bizlere koyduğu hedef bu.  Bunlar hamasetle nutukla olmuyor. Alanımızda en iyisi biz olacağız, nesiller yetiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59