banner333

banner309

Türkiye'nin en güvenli 3 ilinden biri Gümüşhane.

Türkiye'nin en güvenli 3 ilinden biri Gümüşhane.

Gümüşhane 11.04.2017, 17:21
Türkiye'nin en güvenli 3 ilinden biri Gümüşhane.
banner400

İstatistiklere göre Türkiye’nin en güvenli 3 ilinden birisi olan Gümüşhane’nin güven ve huzur şehri olmasını, mesai mefhumu tanımadan gece gündüz nöbet tutan güvenlik güçleri ve şehir insanının duyarlılığı sağlıyor.

Bireylerin en temel ihtiyaçlardan biri olan ve diğer yaşamsal faaliyetlerini sürdürmeleri için ön koşul sayılabilecek güvenlik boyutu endeksinde en yüksek endeks değerine sahip illerden olan Gümüşhane’de emniyet mensupları gece gündüz demeden çalışıyor.

Gece gündüz demeden elleri tetikte

Kurulduğu tarih olan 10 Nisan 1845’ten bu yana büyük bir fedakarlıkla, vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için özverili bir şekilde çalışan Türk Polis Teşkilatı ülke genelinde olduğu gibi Gümüşhane’de de yaz kış, yağmur çamur, gece gündüz demeden elleri tetikte nöbet tutuyor. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapıp gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirerek, toplumun güvenini ve takdirini kazanıyor.

Vatandaştan tam destek

Gümüşhane’nin huzurunu sağlamakla görevli polislerin şehrin giriş-çıkışlarında gece gündüz demeden yaptığı asayiş uygulamaları vatandaşlarca da olumlu karşılanıyor.  Türkiye genelinde olduğu gibi Gümüşhane’de de yapılan asayiş uygulamalarında çevrilen otomobil sürücüleri polisin uygulamalarına destek verdi.

“Kontroller bizim güvenliğimiz için”

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uygulama yaptığı noktada kontrol amaçlı aracı durdurulan bir vatandaş, “Yapılan kontroller bizim güvenliğimiz için. Allah razı olsun, tüm polisimizden,  askerimizden” dedi. Uygulamalardan memnun olduklarını söyleyen bir diğer sürücü vatandaş ise, "Her zaman olması gereken bir uygulama. Polislerimiz bu uygulamaları yaparsa iyi olur, sıkıntılar ortadan kalkmış olur. Huzurlu, mutlu oluruz" diye konuştu.

Emniyet-vatandaş el ele

Yaptıkları uygulamaların vatandaşın güvenliği için olduğunu kaydeden polisler de, Gümüşhane’nin Türkiye’nin en güvenilir illerinden biri olmasında şehir insanının duyarlılığının büyük önem taşıdığını, vatandaşla birlikte el ele vererek Gümüşhane’nin huzurunu birlikte sağladıklarını belirtti.

Figen Tok

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39