banner333

banner309

Takas Gündemde

İl Özel İdaresi Yerleşkesi, Gümüşsu Tesisleri ile takas edilecek.

Gümüşhane 03.01.2018, 13:00
Takas Gündemde
banner400

Gümüşhane İl Özel İdaresinin İnönü Mahallesi Emirler Caddesi üzerinde bulunan ve aynı zamanda araç parkı olarak kullanılan binası geçtiğimiz yıllarda Gümüşhane Belediyesi tarafından satın alınan Tekke Köyündeki Gümüşsu tesislerinin yeri ile takas edilecek.

Konu ile ilgili açıklamayı yapan Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül, katma değeri çok yüksek bir alan olan İl Özel İdare yerleşkesinin takas edileceğini duyurarak, “Bu yerleşkenin yerine ise ilin maddi sorunlarına çözüm olacak bir proje düşünüyoruz. Bu yer ile ilgili yapılacak olan projeyi kamuoyu ve STK’larımız ile değerlendirip karar vereceğiz. Önce yeri bir boşaltalım. Boşalttıktan sonra yapılacak olan projenin ne olup olmayacağını masaya yatıracağız. Kentin bu konuda bir görüş birliğinde olmasını ve konsensüs sağlanmasını istiyoruz” dedi.

Gümüşkoza İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çelik tarafından gündeme taşınan Gümüş Otel konusunu kendisinin de “makul” olarak değerlendirdiğini kaydeden Akgül, “Gümüşhane Belediyesince örnek bir şekilde vatandaşın hizmetine sunulan Sema Doğan Parkını görünce kentin ne kadar çok park ihtiyacı olduğu meydana çıktı. Çok önemli bir alan ve çok da ağaçların bulunduğu Gümüş otelin yerini de park yapmak amacıyla Belediyemize istiyoruz. Valiliğimiz ile bu konuda çalışmalar yapılıyor” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11