banner333

banner309

Miniklerden Anneler Günü Programı

Nesrin Halit Zarbun Anaokulu Öğrencileri “Anneler Günü” nedeniyle bir program düzenledi.

Gümüşhane 10.05.2013, 16:20
Miniklerden Anneler Günü Programı
banner400

          12 Mayıs Pazar günü “Anneler Günü” olması nedeniyle anasınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları etkinliği sundular.

Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Taş, Nesrin Halit Zarbun Anaokulu Müdür Vekili Akif Köse, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte öğrencilerin hazırlamış oldukları anneler günü ile ilgili şiir, şarkı ve gösteriler yer aldı. Annelerinin bu özel gününü kutlamak için hazırlanan minikler, annelerine gösteri sunarak gül verdiler. Daha sonra onlarla birlikte doyasıya eğlendiler. Müzik öğretmenlerinin hazırladığı müzik ziyafeti ile minikler ve anneleri keyifli dakikalar geçirdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “Şefkat kahramanı anneler, sevgilerin en güzeline layıklar. Annelerimiz adına ne kadar güzel işler yapsak yine de azdır. Peygamber Efendimiz  'Cennet annelerin ayakları altındadır' sözüyle onlara verilen değeri vurgulamıştır. Minik öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onlara destek veren anneleri, okul müdürü ve ekibini tebrik ediyor, anneler gününüzü kutluyorum.” dedi.

Okul Müdür Vekili Akif Köse ise; “Anneler günü ülkemizde 1955 yılında beri kutlanmaktadır. Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakârlığa katlanan annelerinden birini yılın annesi seçer. Biz de okulumuz olarak tüm annelerimizin fedakârlıklarını göz önünde bulundurarak bütün annelerimizi yılın annesi seçtik.” dedi.

Okul müdür vekilinin konuşmasının ardından okulda dereceye giren öğrencilere madalya ve bölge İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş tarafından verildi.

Program daha sonra kokteyli ile sona erdi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45