banner333

banner309

Milletvekili Üstün’ün Hafta Sonu Programı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katılmak üzere Ankara’dan Gümüşhane’ye gelen Milletvekili Feramuz Üstün, İl Merkezinde, Kelkit’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gümüşhane 06.07.2014, 15:23 06.07.2014, 15:23
Milletvekili Üstün’ün Hafta Sonu Programı
banner400
 AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katılmak üzere Ankara’dan Gümüşhane’ye gelen Milletvekili Feramuz Üstün, İl Merkezinde, Kelkit’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Milletvekili Üstün, ziyaret programı kapsamında Kelkit Devlet Hastanesinde ki hastaları tek tek ziyaret ederek sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı. Hastane ziyareti sonrasında “Mübarek Ramazan ayında bizlerden dua bekleyen tüm hastalarımıza Allah acil şifa versin. Biran önce sağlıklarına kavuşup evlerine dönmelerini nasip eylesin.” dedi.

Daha sonra İl Başkanlığı’nın kent merkezinde düzenlediği iftar programında İl Genel Meclis Başkanı ve İl Genel Meclis Üyeleri, tüm il ve ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, İl İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri bir araya gelen Milletvekili Üstün, “Ramazan ayı bereket ayıdır. Berekette paylaştıkça çoğalır. Bu vesile ile İl Başkanımız Hakkı Gündüz’e ve İl Teşkilatımızın tüm üyelerine düzenledikleri bu iftar programı için ve İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerimize, tüm İl, İlçe ve Belde teşkilat başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, yine İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimize teşekkür ediyor, böyle manevi bir günde birlikteliğimizden dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.” dedi. 

Erzurum Mitingi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya yürüyüşü için ilk mitingini 5 Temmuz tarihinde Gazi Mustafa Kemal'in Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı Samsun'da yaptığını hatırlatan Milletvekili Üstün, Başbakan Erdoğan’ın 6 Temmuz Pazar Günü Cumhurbaşkanlığı Mitingi için Erzurum’da olacağını, kendisinin de mitinge katılım sağlayacağını söyledi.

Milletvekili Üstün, ilk defa Cumhurbaşkanı’nın halk tarafından, yani cumhur tarafından seçileceğini belirterek, “Başbakanımız 12 yıllık hizmet kervanında bir çok ilke imza attı. İnşallah ilk turda seçilerek bir ilke daha imza atacak” diyerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni etti.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01