banner333

banner309

Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Ömer Salantur Veda Ettiler

Gümüşhane 12.06.2019, 08:52 14.06.2019, 21:58
Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Ömer Salantur  Veda Ettiler
banner400

Gümüşhane Kent Konseyi yöneticileri olarak yeni dönemde kent konseyinde görev almayacağımızı sizler kanalı ile Gümüşhane kamuoyuna bir ay önce deklere etmiştik.

Mevzuat gereği 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile görevimiz dolmuş olup,  Gümüşhane Kent Konseyi’nin yeni dönem oluşum çalışmaları da tarafımızdan tamamlanmış,  gerekli oluşum evrakları  Gümüşhane Belediye Başkanlığı’na intikal ettirildiğinden  bugün itibariyle görevimiz sona ermiş bulunmaktadır.

Yeni dönemin birinci seçimli genel kurulu toplantı prosedürü bundan sonraki aşamada  Gümüşhane Belediye Başkanlığı inisiyatifinde olacaktır.

2010 yılında başladığımız Gümüşhane Kent Konseyi Yöneticiliğini 9 yıllık bir çalışma döneminden sonra bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayız.

Görev yaptığımız 9 yıllık süre içinde Gümüşhane Kent Konseyi’ni Türkiye’nin en kurumsal ve en başarılı kent konseylerinden biri  yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu önemli noktaya gelmemizde özellikle  Değerli Gümüşhane basınımızın çok yüksek desteğini aldık. Bu vesile ile öncelikle siz değerli basın mensuplarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, STKlarımıza, başta sayın Valimiz Kamuran Taşbilek olmak üzere görev yaptığımız süre içinde çalışmaktan büyük zevk duyduğumuz sayın valilerimize, Büyük bir zevkle çalıştığımız Sayın Belediye Başkanımız Ercan Çimen başta olmak üzere görev yaptığımız belediye başkanlarımıza, Sayın Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim  Zeybek başta olmak üzere görev yaptığımız süre içindeki Sayın Rektörlerimize, Üniversite camiamızın çok değerli mensuplarına, Kent Konseyimizin çok değerli genel kurul üyelerine, yürütme kurulu üyelerine ve başta  Sayın Aysel Akçay olmak üzere Kadın meclisinin çok değerli üyelerine ve her zaman bize destek olan Gümüşhaneli vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ediyor ve saygı ile arz-ı veda ediyoruz.

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Başkan Vekili Ömer Salantur

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39