banner333

banner309

İYİ Parti Başkanlık Divanı Belli Oldu

Geçtiğimiz günlerde yeniden oluşturulan İYİ Parti Gümüşhane İl Yönetim Kurulu, ilk toplantısında Yönetim Kurulu Görev dağılımını belirledi.

Gümüşhane 22.10.2019, 18:28 23.10.2019, 15:41
İYİ Parti Başkanlık Divanı Belli Oldu
banner400


Gümüşhane İYİ Parti il Başkanı Ali Ateş toplantı sonrası yaptığı açıklamada; oluşturulan Başkanlık divanı son derece titiz bir çalışma yaptığını ve göreve getirilen yöneticilerinin toplumla barışık, herkesi kucaklayan isimlerden oluşması için her şeyi ince eleyip sık dokuduğunu söyledi.Ateş; “Toplumun tüm kesimlerine kucak açarak, kimseyi ötekileştirmeyen adil bir yönetim oluşturup halkın sesi, gözü ve kulağı olacağız. Teşkilatlarımızın da iktidara giden yolda partimize büyük katkı sunacağından hiç bir şüphemiz yoktur” dedi.


Kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getireceğinden emin olduğunu ifade eden İl Başkanı Ateş; ”Gümüşhane’de İYİ Parti’ye çok büyük bir katılım ve ilgi var. Şu ana kadar çok güzel tepkiler alıyoruz. Hem partimize, hem de Gümüşhane’mize yakışır, adaleti ön planda tutan, sevilen, herkesi kucaklayan ve demokrasiden asla ödün vermeyen isimlerle yolumuza devam ediyoruz. İYİ Partimizin, merkez ilçe, teşkilatlarımızda görev alacak bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar diler, ülkemize ve milletimize iyi, güzel ve hayırlı hizmetler yapmalarını nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane İYİ Parti il Başkanı Ali Ateş yaptığı açıklamada, ‘’Oluşturulan Başkanlık divanı son derece titiz bir çalışma yaptığını ve göreve getirilen yöneticilerinin toplumla barışık, herkesi kucaklayan isimlerden oluşması için her şeyi ince eleyip sık dokuduğunu söyledi.Toplumun tüm kesimlerine kucak açarak, kimseyi ötekileştirmeyen adil bir yönetim oluşturup halkın sesi, gözü ve kulağı olacağız. Teşkilatlarımızın,da iktidara giden yolda partimize büyük katkı sunacağından hiç bir şüphemiz yoktur.”

Ateş, Kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getireceğinden emin olduğunu ifade ederek,”Gümüşhanede İYİ Parti’ye çok büyük bir katılım ve ilgi var. Şu ana kadar çok güzel tepkiler alıyoruz. Hem partimize, hem de Gümüşhanemize yakışır, adaleti ön planda tutan, sevilen, herkesi kucaklayan ve demokrasiden asla ödün vermeyen isimlerle yolumuza devam ediyoruz. İYİ Partimizin, merkez ilçe,Teşkilatlarda görev alacak bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar diler, ülkemize ve milletimize iyi, güzel ve hayırlı hizmetler yapmalarını nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.” diye konuştu.
Yönetim kurulunun toplantısının ardından oluşturulan Başkanlık Divanı görev dağılımı da şöyle:

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39