banner333

banner309

Gümüşhaneliler İftar Sofrasında Buluştu

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğine katılım yoğun oldu.

Gümüşhane 01.06.2018, 10:00 12.06.2018, 09:06
Gümüşhaneliler İftar Sofrasında Buluştu
banner400

Etkin Eğitim Kurumlarının ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine başta Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Beyin Baş Danışmanı Muammer Duran ,MHP Milletvekili Adayı Kadir Bıyık, Vatan Partisi Milletvekili Adayı Temel Aras, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Yılmaz, diğer protokol üyeleri, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeği duasını Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden  Doc.Dr.Adil Şen Bey yaptı.

Açılış konuşmasında tüm misafirlere hoş geldiniz diye başlayan Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Dernek Başkanı ve aynı zamanda Etkin Eğitim Kurumları Müdürü olan Uğur Yücel şunları söyledi.”Yunus Emre’nin şehri Eskişehirimizin, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretlerinin şehri Gümüşhane’min insanlarını bir araya getiren memleket sevgisini yüreğinde hisseden bütün dostlar, hemşehrilerim geleneksel iftar yemeğimize hoş geldiniz. Bizlere Kahramanmaraşın konukseverlik örneğini sergileyerek iftar yemeği etkinliğimize paydaşlık ve ev sahipliği yapan müdürü olmaktan gurur duyduğum Etkin Koleji çalışanlarına ve Kurucusu sayın Naci Karakuyu’ya üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.”

Ramazan Birliktir. Kardeşliktir.Paylaşmaktır.Kamplaşma ve ötekileşme kelimeleri lugatlarında bulunmayan biz Gümüşhaneliler, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” sloganını kendimize şiar edindik diyen Başkan Uğur Yücel,”Vatan, millet ve din mefhumlarını önemini hücrelerimize kadar hissetmiş bir yörenin ve neslin evlatlarıyız. Bu mübarek ayda gönül soframızı iftar soframızla birleştirip sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Yönetim Kurulumuz adına katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum “ dedi.

İftar davetine Ankara’dan katılan Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık Beyin Başdanışmanı hemşerimiz Sayın Muammer Duran yaptığı selamlama konuşmasında Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği yöneticilerine davetleri için teşekkür etti. Hemşerileriyle iftar sofrasında bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Duran, Dernek faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve güzel faaliyetlerin her zaman destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Etkin Eğitim Kurumları Kurucusu Naci Karakuyu da yaptıkları selamlama konuşmalarında Gümüşhanelilerin ramazan aylarını tebrik ederek iftar sofralarında birlikte olmaktan onur duyduklarını belirttiler.

Davetlilere Etkin kurumlarını tanıtına ve özellikle İngilizce eğitim metodlarıyla ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı.

Yemek sonunda Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık Beyin Başdanışmanı Sayın Muammer Duran Bey, Eskişehirde ki anlamlı ve nitelikli faaliyetleri nedeniyle Dernek Başkanı Uğur Yücel Beye plaket verdi. Ayrıca

Dernek Yönetimi ise Etkin Eğitim Kurumlarına ev sahipliği ve konukseverliği için teşekkür ederek Kurucu Naci Karakuyu’ya plaket takdim etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11