banner333

banner309

Gümüşhaneliler Hem Eğlendi Hem Birlik Mesajı Verdi

İstanbul Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) tarafından düzenlenen ve Gümüşhanelileri buluşturan ‘Mikrofon Sende Gümüşhane’ adlı program renkli görüntülere sahne oldu. Programda sahne alan Karadenizli sanatçı Şerif Topal, şarkılar ve türküler seslendirirken katılımcılar da kendisine horonlarla eşlik etti.

Gümüşhane 01.02.2022, 08:41
Gümüşhaneliler Hem Eğlendi Hem Birlik Mesajı Verdi
banner400

GİYAD merkezinde gerçekleştirilen programa katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Musa Küçük, GİYAD Başkanı Bayram Erdem’e ve yönetim kuruluna bu anlamlı davet ve örnek program için teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Küçük, “Gümüşhanelilerin samimi ve güçlü bir dayanışma içinde oluşan sinerjileriyle tüm güçlüklerin üstesinden gelerek daha iyiye ve güzele ulaşabileceklerini” dedi.

Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere dair duygu ve düşüncelerini paylaşan Küçük, programda şiir okudu ve türkü söyledi.

Erdem: Dayanışma ve eğlence bir arada

Programa ev sahipliği yapan GİYAD Başkanı Bayram Erdem ise “Mikrofon Sende Şarkılarla - Şiirlerle - Anılarla - Hayallerle Gümüşhane” etkinliğiyle, sosyal ve ekonomik dayanışmanın yanı sıra farklı bir program formatıyla Gümüşhane’ye dair anıların ve duyguların biriktirildiğini ve kültür, sanat vb. alanlarda var olan değerlerin paylaşılarak, yarınlara aktarılmaya çalışıldığını ifade ederek programa katılan tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. 

Programın ilerleyen saatlerinde Cihat Işık tarafından GİYAD Başkanı Bayram Erdem’e el işçiliğiyle hazırlanmış işlemeli metal plaket takdim edildi. Erdem bu anlamlı hediyeden dolayı Işık’a teşekkür etti.

Program katılımcılara hamsi ikramında bulunulmasıyla son buldu.

Etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Musa Küçük, MHP Gümüşhane Eski İl Başkanı Orhan Mazman, MHP Bahçelievler Belediye Meclis üyesi Recai Alp, Ak Parti Küçükçekmece Eski İlçe Başkanı Avukat Mustafa Korkut, AK Parti Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Altıparmak ve çok sayıda Gümüşhaneli vatandaş katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38