banner333

banner309

Gümüşhane’de Halk Ekmek Satışları Yarın Başlıyor

Türkiye’nin birçok şehrinde hizmet veren ve Gümüşhane’de Özel müteşebbis Bayram Şanlıtürk tarafından kurulan Halk Ekmek’in satışına yarın itibariyle başlanacak.

Gümüşhane 10.09.2023, 21:29
Gümüşhane’de Halk Ekmek Satışları Yarın Başlıyor
banner400

Türkiye’nin birçok şehrinde hizmet veren ve Gümüşhane’de Özel müteşebbis Bayram Şanlıtürk tarafından kurulan Halk Ekmek’in satışına yarın itibariyle başlanacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan emekli olan Gümüşhaneli Bayram Şanlıtürk, tarafından artan ekmek fiyatları ve vatandaşın alım gücünün düşmesi sebebi ile kurulan Halk ekmek fabrikası satışa başlıyor. Gümüşhane’de yarın itibariyle kentin 5 ayrı noktasında kurulan büfelerde halk ekmekler satılacak. Kurulan halk ekmek büfeleriyle 310 gram ekmek 8 TL’den satışa sunulurken, yapılacak küçük ekmekler ise ambalajlı bir şekilde 2 ile 3 TL arasında vatandaşa sunulacak.Halk Ekmeği Fabrikası İşletmecisi Bayram Şanlıtürk konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun uğraşlar sonucu kurduğumuz halk ekmek fabrikası bugün itibariyle üretim ve satışa başlıyor. Gümüşhane’de eksik gördüğümüz halk ekmeği ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Bugün itibariyle belirlediğimiz 5 noktada satışa başlıyoruz. Çok yakın zaman içerisinde de Bağlarbaşı Mahallesinde ve belirleyeceğimiz farklı noktalarda da satış ofislerimizi hizmete açacağız. Ekmek fiyatı olarak 8 TL belirledik. 310 gramlık 10 TL olan ekmeği 8 TL’den hemşerilerimizle buluşturacağız. Vatandaşımıza ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Halk Ekmek, Gümüşhane’de şimdilik şehrin 5 ayrı noktasında kurulan büfelerde satışa sunulacak. Halk Ekmek büfeleri Bağlarbaşı Mahallesi ve diğer noktalarda ise çok yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Gümüşhane’de yarın itibariyle satışa sunulacak Halk Ekmek için satış noktaları şu şekilde;

- Atatürk Caddesi, Atatürk Parkı

- Zafer Meydanı Ergin Manavı

- İnönü Mahallesi Mordut Mevkii Emmar Market

- Cumhuriyet Caddesi No:72/B

- Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı

Haber :Deniz Tutçu

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22