banner333

banner309

Gümüşhane Emniyetine 2 yeni polis aracı verildi

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü, Köprübaşı Polis Merkezinde görev yapacak 2 yeni araç için tören düzenlendi.

Gümüşhane 23.02.2017, 22:15
Gümüşhane Emniyetine 2 yeni polis aracı verildi
banner400

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü, Köprübaşı Polis Merkezinde görev yapacak 2 yeni araç için tören düzenlendi.

Köprübaşı Polis Merkezi önünde düzenlenen törene İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Köprübaşı Polis Merkezi Emniyet Amiri Hilal Sert, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir, güvenlik görevlileri ve mahalle muhtarları katıldı.

“Polis merkezinin ilk kadın amiri”

Gümüşhane Emniyet Müdürü Kar, burada yaptığı konuşmada, Köprübaşı Polis Merkezine ilk defa bayan komiser yardımcısı verildiğini belirterek, “Merkez amirimizi yenilerken iki tane yeni araç alarak, araçlarımızı da yenilemiş olduk. Araçlarımızı kullanıma açmayı sivil toplum örgütlerimizle birlikte yapalım dedik. Vatandaşımızla daha iyi kaynaşarak daha iyi hizmet vermek için bu adımları atıyoruz. Araçlarımızı yenilerken Gümüşhane’de ilk defa bir bayan da emniyet amirliği görevine başlamış oldu” dedi.

“Muhtarlarımızla diyalog içerisinde olacağız”

Köprübaşı Polis Merkezi Emniyet Amiri Hilal Sert ise Ankara’dan Gümüşhane’ye komiser yardımcısı olarak atandığını ifade ederek, “Hizmete giren yeni aracımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gümüşhane’ye ilk olarak atanan emniyet amiriyim. Polis merkezleri 24 saat esasına dayalı olarak çalışır. Halkımızın, huzuru, mutluluğu ve güveni için asayiş hizmetlerini yürüten birimiz. Vatandaşlarımızla polis merkezinde irtibat kuruyor, onlarla karşılaşıyoruz. Onun için bunun önemi büyük. Vatandaşlarımızla birebir muhatap oluyoruz. Emniyet Müdürümüzün aracı bize tahsis etmesiyle birlikte olaylara daha hızlı ve daha verimli bir şekilde intikal edeceğimizi düşünüyorum. Muhtarlarımızla da sık sık bir araya gelerek ilimizin daha huzurlu olması için sürekli olarak diyalog içerisinde olacağız” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34