banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi'nden Geçmiş Dönem Borçlara Ödeme Çağrısı!

Gümüşhane Belediyesi, daha önce yapılandırılmamış veya yapılandırılsa da ödenmemiş, günü geçmiş tüm alacaklarını tahsil etmeye hazırlanıyor.

Gümüşhane 31.05.2024, 17:47
Gümüşhane Belediyesi'nden Geçmiş Dönem Borçlara Ödeme Çağrısı!
banner400

Gümüşhane Belediyesi, daha önce yapılandırılmamış veya yapılandırılsa da ödenmemiş, günü geçmiş tüm alacaklarını tahsil etmeye hazırlanıyor. Emlak vergisi, su, ilan reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, kira, işgaliye ve genel borçlar gibi birçok kalemden oluşan bu borçların en kısa sürede ödenmesi için vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, devir aldıkları borçların yanında alacaklarının da olduğunu belirterek, göreve başlar başlamaz bu alacakların tespiti ve gerekli işlemlerin yapılması için talimat verdiğini açıkladı. Başkan Başer, vatandaşların borçlarının geciktirilmesinin hem şehre yapılan hizmetleri aksattığını hem de vatandaşların haklarının korunmasını zorlaştırdığını vurguladı.

Başkan Başer, "Belediyemizin malum durumu bizi bu kararı hızlı bir şekilde almamıza neden oldu. Biz şehrimize ve milletimize hizmet etmek için göreve geldik. Bu alacaklarımızı takip ve tahsil etmezsek hem 34.550 vatandaşımıza faydalı hizmetler sağlayamayız, hem de tüyü bitmemiş yetimin hakkına girmiş oluruz." dedi.

Başkan Vedat Soner Başer, tüm Gümüşhanelilerden anlayış ve ödemelerini en kısa sürede yapmalarını rica etti. Belediyeye olan borçların, vatandaşlara hizmet olarak geri döneceğini ve mali disiplinden taviz vermeden daha fazla hizmet etme gayretiyle çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Soner Başer, "Bu anlamda, Belediyelerin en önemli gelir kalemlerinden biri olan ve yerel hizmetlerin geliştirilmesine büyük katkı sağlayan ödemeler konusunda hemşehrilerimizin daha duyarlı olmalarını ve belediyemize olan borçlarını en kısa zamanda ödemelerini umut ediyorum." diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27