banner333

banner309

Eğitim Bir Sen'den Gümüşhane Valisi Kamuran TAŞBİLEK’e Ziyaret

Gümüşhane Eğitim Bir Sen Şubesi Şube Başkanı Habib TANIŞ, Başkan Yardımcıları Ertekin ORAL ve Orhan KÖSE ile birlikte Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’i ziyaret etti.

Gümüşhane 27.01.2022, 09:40
Eğitim Bir Sen'den Gümüşhane Valisi Kamuran TAŞBİLEK’e Ziyaret
banner400

Ziyarette Şube Başkanı Habib TANIş Eğitim Bir-SEN’in hazırladığı “Eğitime Bakış 2021” ile “Yükseköğretime Bakış 2021” izleme ve değerlendirme raporlarını takdim etti.

Şube Başkanı TANIŞ;

“İlimiz eğitimi ve eğitim raporları hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamasında; Eğitim Bir_SEN olarak Türkiye’de eğitimin güncel durumunu ve veri temelli politika verilerini ortaya koymak amacıyla 2016 yılından bu yana eğitime bakış raporlarını yayınlıyoruz. Bu yıl altıncısını yayınladığımız raporlar ile sistematik bir şekilde veri temelli olarak Türk Eğitim Sistemini çeşitli göstergeler açısından izledik ve değerlendirdik. Çok çeşitli ulusal ve uluslararası kaynaklardan elde ettiğimiz verilerle oluşturduğumuz raporumuzu Sayın Valimize takdim etmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

“Raporun ilimizdeki tüm eğitim paydaşları ile paylaşılacağını ifade eden TANIŞ, Valimiz Sayın Kamuran TAŞBİLEK’in önderliğinde Milli Eğitimde başlatılan eğitimde kaliteyi ve başarıyı artırma çalışmalarının kamu oyunda ve çevre illerde dikkatle takip edilerek örnek alındığını gözlemlemekteyiz. Sayın Valimize İlimizde eğitime vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48