banner333

banner309

Değerli Hemşerimiz Burhan GÜL'ün Bir Fikri Daha Hayata Geçti

Değerli hemşerimiz Şiranlı Burhan GÜL, her geçen gün ismini duyurmayı başarıyor. Fikirleri ve öncülüğüyle Asım’ın Nesline liderlik ediyor.

Gümüşhane 03.04.2018, 08:30 03.04.2018, 09:27
Değerli Hemşerimiz Burhan GÜL'ün Bir Fikri Daha Hayata Geçti
banner400

Karadeniz Vakfı Gençlik Spor Kulübü ve Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi ortak işbirliğiyle 31 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul, Sarıyer’de yer alan İbrahim Cevahir Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvasının fikir ve proje sahibi olan hemşerimiz bu organizasyonun gelecek senelerde de devam edeceğini bunun sadece bir başlangıç olduğunu söyledi. Bu sene birincisi düzenliyoruz ve bir sonraki sene ise geleneksel olarak devam edecek, dedi.

Burhan GÜL, konuşmasına şu şekilde devam etti: Açılış konuşmasını gerçekleştirirken değerli kulüp başkanımız Yusuf CEVAHİR bey sizlerin de bildiği gibi amacımızın genç kardeşlerimizi spora teşvik ederek, teknoloji bağımlılığına yol açan online oyunları yerine daha faydalı oyunları tercih etmeleri gerektiğini genç kardeşlerimize anlattı. Ayrıca, az önce bahsettiğim gibi bu sene düzenlemiş olduğumuz Satranç Turnuvasının bu sene itibariyle geleneksel olarak yapılacağını Satranç Sporunun gelişmesi, yaygınlaştırılması ve ileri bir hedefe taşınması için maddi ve manevi olarak destekleyeceğini bizlere ve siz değerli katılımcılara anlattı. Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Biz gençlerin değerli fikirlerine önem veriyor ve desteklerini hiç eksik etmiyor.

4 kategori, 6 tur şeklinde Satranç Turnuvamız düzenlendi. Çalışmamız İstanbul’da ilk olma niteliğine sahip oldu.

Bugünkü turnuvamıza tam 390 kişi katıldı. Düşünün her katılımcı en az anne ve babasıyla katılmak koşuluyla 1.170 kişi bu organizasyona iştirak etti. Hadi gelin bunu 1.000 olarak sayalım yine bu ciddi bir rakamdır. Burada ihtiyaç duyulan her şey ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Ciddi anlamda bir hazırlık ve bir hizmet verilmektedir.

Şu konuda parantez açmak istiyorum: Bu organizasyonun fikir ve proje sahibiyim ama şunu unutmayalım bu bir ekip işidir. Her zaman söylediğim gibi bu dünya tamamıyla benim olsa bir anlam ifade etmez. Bugün burada bizlerle beraber koşturan Karadeniz Vakfı Gençlik Meclisimizde yer alan kardeşlerime de ayrıca teşekkür etmekteyim. Birlik ve beraberlik içinde olursak daha güzel işlere imza atabiliriz, dedi.

Hemşerimizi bu düşünceleri ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Bu içtenlik ve samimiyetiyle daha güzel fikirlere can vereceğine kalpten inanıyoruz. Allah yolunu açık etsin.


 

Yorumlar (1)
HAMİT ARSLAN 6 yıl önce
BURHAN beyi yakınken tanırım. Müthiş bir STK cı ve çalışkanlığı ile örnek insan. Hepimizin gurur duyması gereken bir ŞİRAN lı. Alkışlar genç kardeşime
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09