banner333

banner309

Başkan Vedat Soner Başer, Muaythai Federasyonu Yönetimi ile Çiğköfte Etkinliğinde Buluştu

Gümüşhane'de Muaythai Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapan Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Muaythai Federasyonu Yönetimi ile Çiğköfte Etkinliğinde Buluştu

Gümüşhane 09.05.2024, 08:37 09.05.2024, 08:41
Başkan Vedat Soner Başer, Muaythai Federasyonu Yönetimi ile Çiğköfte Etkinliğinde Buluştu
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer öncülüğünde, ilde devam eden Okullar Arası Muaythai Türkiye Şampiyonası'na katılan Muaythai Federasyonu yönetimi, keyifli bir çiğköfte organizasyonunda bir araya geldi.

Aydın Doğan Spor Kompleksinde gerçekleşen şampiyonaya ev sahipliği yapan Gümüşhane Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Okul Sporları Federasyonu ve Muaythai Federasyonu iş birliğinde düzenledi. Belediye Başkanı Vedat Soner Başer'in ev sahipliğinde gerçekleşen çiğköfte organizasyonuna Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Gümüşhaneli hemşerimiz Korkmaz Atalay, Muaythai Federasyon yönetim kurulu üyeleri, Gümüşhane Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda katılımcılar arasında kültürel sohbetler gerçekleşti. Farklı kültürlere ait gelenekler, yerel yemekler ve geçmişten günümüze gelen hikayeler dostane bir ortamda paylaşıldı.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, yaptığı konuşmada böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Türkiye Okul Sporları Federasyonuna ve Muaythai Federasyonu yetkililerine teşekkür etti. Başer ayrıca, Gümüşhane Belediyesi olarak bu önemli organizasyona her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Etkinlik, Muaythai Federasyonu yöneticilerinin Gümüşhane'nin yöresel lezzetlerini tatmaları ve şehrin kültürü hakkında bilgi edinmeleri ile sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:07
Güneş 04:54
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:43
Yatsı 21:23