banner333

banner309

Bakan Fikri Işık, Başkan Çimen’i Ziyaret etti

Gümüşhane’ye hem bayramlaşmak hem de bir dizi incelemelerde bulunmak için gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret etti.

Gümüşhane 31.07.2014, 08:05 31.07.2014, 08:06
Bakan Fikri Işık, Başkan Çimen’i Ziyaret etti
banner400
 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın Belediye ziyaretinde Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Gümüşhane Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Ak Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti kadın kolları üyeleri bulundu.

Başkan Çimen'in 30 Mart yerel seçimlerde tarihi bir başarı elde ederek, Gümüşhane Belediye Başkanlığına seçildiğini ifade eden Işık, "Sadece merkez değil Gümüşhane'nin tüm ilçeleri AK Partili belediye başkanları tarafından kazanıldı. Dolayısıyla Ak Parti yerelde de Gümüşhane'de iktidar oldu.” dedi

Bakan Işık, “Zaten üç dönemdir Gümüşhane halkı  milletvekilliği seçimlerinde oylarını Ak Parti'ye veriyordu. Ercan Bey kardeşime Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diliyorum. Başkanın projelerini destek vererek, Gümüşhane insanına en güzel hizmeti almasını sağlayacağız. Bakanlık olarak gerekli destekleri kendisine vereceğiz” dedi.

Bakan Fikri Işık’a Belediye hakkında genel bilgi veren Başkan Çimen şunları söyledi: “Şehrimize gerçekleştirdiğiniz bu anlamlı ziyaretten dolayı Gümüşhane halkı adına büyük mutluluk duyduğumu dile getirmek istiyorum. Şehrimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Temel hedefimiz;  Tüm sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ve bu şehirde yaşayan vatandaşlarla işbirliği yaparak, şehrimizi yaşanabilir bir kent konumuna yükseltmek ve halka hizmet etmektir.”

Ziyaret sırasında Başkan Çimen, günün anısa Bakan Fikri Işık’a Gümüşhane fotoğraf albümü kitabı ile içerisinde pestil, köme kuşburnu mamullerinden oluşan hediye paketi takdim etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39