banner333

banner309

Ankara GİAD’dan Başkan Çimen’e ziyaret

Merkezi Ankara’da bulunan Gümüşhaneli İşadamları ve Girişimcileri Derneği (GİAD) Başkanı Mutlu Gürler, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret etti.

Gümüşhane 09.11.2014, 20:21 10.11.2014, 17:21
Ankara GİAD’dan Başkan Çimen’e ziyaret
banner400
Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çimen’i ziyaret eden Gürler, Çimen’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan Çimen, ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu belirterek, “GİAD’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duydum. Biz GİAD’daki bütün arkadaşlarımızı kendimize bir başkan olarak görüyoruz. İnşallah bu dönemde yaralı hizmetler yaparsınız. Biz zaman zaman ortak akıl toplantıları yapıyoruz. İstişare içerisinde oluyoruz. GİAD ile de bir ortak akıl toplantısı gerçekleştireceğiz. Tecrübelerinden faydalanacağız. Ziyaretlerinden ötürü GİAD Başkanı Mutlu Gürler’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

GİAD Başkanı Gürler de, GİAD olarak yeni yönetim kurulu oluşturduklarını ve bu kapsamda Gümüşhane’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Gümüşhane İş Adamları Derneği kurulduğu günden beri Türkiye’nin pek çok yerinde yaşayan ama özellikle Ankara’da yaşayan kendi ticaret sektöründe, farklı sektörlerde başarısını kanıtlamış pek çok kişiyi bir araya getirmek onlarla birlikte oluşturacakları güç birliğinin Türkiye’nin dört bir yanında daha yukarı bir noktaya çekmek için kurulmuştu. Başladığımız günden bugüne kadar geride iki tane büyük ölçekte yatırım yaptık. Yeni dönemde yeni oluşturulan yönetim kurulu ile birlikte nezaket ziyaretleri gerçekleştirmek istedik. Bu kapsamda bugün Gümüşhane’deyiz. Protokol üyelerini ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde iş önümüzdeki dönemde yapabileceğimiz işbirliklerini, proje ortaklıklarını konuşmak istedik. Sayın Çimen’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Katkı koyabileceğimiz her konuda yardımcı olmaya hazırız” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48