banner333

banner309

Akçay: Yürütülen Tüm Çalışmaların Yakın Takipçisi Olacağız

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, Erzincan-Gümüşhane-Trabzon demiryolu projesi için Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşerek kamuoyu ile paylaştıkları bilgilerin kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini belirterek, demiryolu projesi hakkında yapılan tüm çalışmaların yakından takipçisi olacaklarını söyledi.

Gümüşhane 09.09.2020, 19:15
Akçay: Yürütülen Tüm Çalışmaların Yakın Takipçisi Olacağız
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, Erzincan-Gümüşhane-Trabzon demiryolu projesi için Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın  Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşerek kamuoyu ile paylaştıkları bilgilerin kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini belirterek, demiryolu projesi hakkında yapılan tüm çalışmaların yakından takipçisi olacaklarını söyledi.

Gümüşhaneliler başta olmak üzere Trabzon ve bölgedeki diğer illerinde bir asırdır beklediği Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolu Projesini ve yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, “Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolu Projesine alternatif proje çalışmalarının yapılması dolayısıyla hemen tepkimizi dile getirerek, yapılan bu tür alternatif proje çalışmalarının kabul edilemez olduğunu Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolu Projesinin bir an önce hayat geçirilmesi gerektiğini dile getirmiştik. Bölge Oda Başkanlarımız ve Erzincan - Gümüşhane - Trabzon Demiryolu Platformu üyelerimiz ile yapmış olduğumuz ortak toplantıda da yine aynı kararı alarak, kaynakların rantbl olarak kullanılması gerektiğini ve Erzincan - Gümüşhane - Trabzon Demiryolu projesinin de bölge için en faydalı güzergah olduğunu ve projenin hayata geçirilmesi  gerekliliğini tüm kamuoyu ile paylaştık. Gümüşhane Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’da  hemen Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu görüşerek, Erzincan-Gümüşhane-Trabzon demiryolu projesinde bir değişiklik olmadığını ve etüt çalışmalarının da devam ettiği bilgilerini içeren müjdeyi basın organlarımız aracılığıyla tüm Gümüşhaneliler ile paylaştı. Bu güzel ve olumlu haberler için Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu başta olmak üzere Gümüşhane Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’a bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“PROJE VE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMADAN ELEŞTİRMEK KİMSEYE FAYDA SAĞLAMAYACAKTIR”

Gümüşhaneliler başta olmak üzere, Trabzon ve içinde bulunduğu tüm Doğu Karadeniz’e hizmet edecek olan ve bir asırdır beklenen Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolu Projesinin hayata geçirilmesi için yapılan tüm çalışmaları yakından takip edeceklerini belirten Akçay, “Demiryolu projemizin hayat geçirilmesi için yıllardır var gücümüzle çalışıyor ve mücadelesini veriyoruz. Projemiz hayata geçene kadar da vermeye devam edeceğim. Sadece Erzincan-Gümüşhane-Trabzon demiryolu projesi değil şehrimize ve ülkemize yapılacak tüm faydalı yatırımların takipçisi olacak ve mücadelesini vereceğim. Ancak çoğu zaman görüyoruz ki insanlarımız yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor ve hiç düşünme den eleştirmeye başlıyor. Oysaki bir konuyu eleştirmeden önce bilgi sahibi olmalıyız. Bilgi sahibi olmadan eleştirmek kimseye fayda sağlamaz aksine zarar verir.  Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolu Projemiz hakkında da bilgi sahibi olmadan yapılan eleştiriler kimseye fayda sağlamayacak aksine zarar verecektir. Bunun için lütfen daha dikkatli olalım” diye konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39