banner333

banner309

10 Kasım mesajları

Gümüşhane 09.11.2019, 05:35
10 Kasım mesajları
banner400

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

“Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 81. yıldönümünde, bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

Aziz Milletimizin, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verdiği var olma ve yeniden yükselme mücadelesinin muhteşem destanı olan Kurtuluş Savaşı’yla ortaya koyduğu 'Ya İstiklal Ya Ölüm' iradesi, Cumhuriyet’in ilanıyla pekişmiş ve perçinlenmiştir.

Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renkleri ile kaynaştırarak milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yokluk içinde var olma mücadelesini tüm dünyaya da göstermiştir.

Bugün bizlere düşen; bir olarak, birlik olarak hareket etmek ve aziz devletimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve düşünceleri ışığında, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşımaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bir kez daha şükran ve rahmetle anıyorum.”

REKTÖR PROF.DR. HALİL İBRAHİM ZEYBEK

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin onurlu yürüyüşünde en büyük rehber olmuş, en zor şartlarda bile eşine az rastlanır azim ve kararlılık örneği göstermiştir. Atatürk'ün açtığı yolda yürüyen, gösterdiği hedeflere ulaşma ve daha ileriye götürme kuvvetini damarlarında hisseden Türk insanı, kendisine yakışan başarıyı, birlik ve beraberlik içerisinde, kesintisiz olarak elde etmektedir. Ne mutlu bize ki Atatürk’ün bizlere mirasını bugün büyük bir onurla koruyor ve onu geleceğe taşıyabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni nesiller yetiştirme gayreti içerisinde olan Gümüşhane Üniversitesi olarak Atatürk’ün bize miras bıraktığı Cumhuriyetimizin güçlenmesi için bu yolda yılmadan, yorulmadan çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. İnanıyoruz ki yetiştirdiğimiz her nesil bize miras olarak bırakılan Cumhuriyetin koruyucusu ve medeniyetin öncüsü olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü silah arkadaşlarını ve vatan için mücadele veren tüm kahramanlarımızı bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”

AK PARTİ İL BAŞKANI AV. CELALETTİN KÖSE

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 81. ölüm yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum.

Aziz Milletimizin, Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Atatürk, millet iradesine dayalı Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, temellerini attığı Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milli birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartarak yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

Türkiye Cumhuriyeti gibi onurlu bir mirası bizlere bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, çalışma ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve saygıyla anıyor, Allah'tan rahmet diliyorum"

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ALİ ATEŞ

“Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu, Türk milletinin eşsiz evladı Mustafa Kemal Atatürk;

Sen ebedi istirahatinde rahat uyu. Çünkü ‘’En büyük eserim’’ dediğin Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanettir.

Aramızdan ayrılışının 81. Yılında Türk milletinin gönlünde ölümsüzleşen ulu önderimizi ve dava arkadaşlarını saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyoruz.  

Büyük liderler aramızdan ayrıldığında yas tutsakta onların fikirlerine saygı ve sadakat her daim ön planda olmaktadır.  Bu nedenle 10 Kasım tarihi bizim için hüzün ve yasın yanında Atatürk’ün ölümsüz fikirlerini yaşatmak ve onu anmak adına anlam dolu bir gündür.

‘’Türk milleti ve onun vatansever evlatları var olduğu sürece senin 1923 yılında yaktığın Cumhuriyet Meşalen sonsuza kadar yanacaktır. Cumhuriyetle beraber bize bıraktığın ilke ve inkılapların bizlere emanettir.  

Ne Mutlu Türküm Diyene” 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45