banner333

banner309

Maiyo'nun Sakatlanması Oyun Düzenimizi Bozdu

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü'nün Başkanı Evren Evrim Özdemir, Arkas Spor karşılaşmasının ikinci setinde sporcuları Maiyo'nun sakatlanmasının oyun düzenlerini bozduğunu ve bunun da yenilgilerinde önemli rol oynadığını söyledi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 14.01.2013, 08:09
Maiyo'nun Sakatlanması  Oyun Düzenimizi Bozdu
banner400
 Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk haftasında lider Arkas Spor ile deplasmanda yaptıkları karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, "Ancak, ikinci sette Maiyo sakatlanıp devam edemeyince oyun düzenimiz bozuldu. Bu da yenilgimizde önemli rol oynadı" dedi.

Arkas Spor'un grup lideri ve namağlup bir takım olduğunu vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:

"Zorlu rakibimize 3-1 yenildik. Ancak, rakibimizden çok geri kalan bir oyun oynamadık. İzmir'e en az bir puan için gitmiştik. Çok iyi giden oyun içerisinde oyuncumuz Maiyo sakatlanınca ne yazık ki istediğimiz sonucu alamadık. Sporcularımızın ortaya koydukları oyundan memnunuz. Şimdi, hedefimiz kendi sahamızda ve seyircimiz önünde üst üste oynayacağımız Bursa Yenişehir Belediye ile Sivas 4 Eylül Belediye karşılaşmalarından galibiyetle ayrılmak olacak."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46