banner333

banner309

Hedef,3 Puan

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü'nün Başkanı Evren Evrim Özdemir, "Deplasmanda Galatasaray ile yapacağımız maçtan galibiyetle ayrılarak ilk yarıyı mutlu bitirmek istiyoruz" dedi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 20.12.2012, 23:20
Hedef,3 Puan
banner400
 Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynadıkları Maliye Milli Piyango karşılaşmasını bazı hataları nedeniyle kaybettiklerini anımsatarak, "Aynı hataları tekrarlamamamız gerekiyor. Deplasmanda Galatasaray ile yapacağımız maçtan galibiyetle ayrılarak ilk yarıyı mutlu bitirmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız İstanbul'da oynayacağımız karşılaşmanın önemini çok iyi biliyor. Puan sıralamasında 7. sıradaki yerimizi korumak istiyoruz. Galatasaray maçı bizim için ayrı önem taşıyor. Lig tarihinde Galatasaray'ı hiç yenemedik. Bu karşılaşmada yenmek istiyoruz. Takımımızda bu güç var" diye konuştu.

Takım kaptanı Alper ise Galatasaray maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İlk yarının son maçı. Şu anda ligde 7. sıradayız ve şu anki pozisyonumuzu korumayı amaçlıyoruz. Rakiplerimiz de kendi aralarında maç yapacaklar. Onun için bu hafta iyi bir oyunla Galatasaray'ı yenmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Galatasaray takım olarak iyi durumda. Ama biz de iyi bir takımız. Bu maçı kazanıp geçen haftaki Maliye Milli Piyango maçı mağlubiyetini unutturmak istiyoruz."

Gümüşhane Torul Gençlik, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda sabah ağırlık, akşam ise top çalışması olmak üzere günde iki antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49